A devizakereskedés új dimenziója – AlfaTrader

2013.11.26. 11:50 Módosítva: 2013.11.26. 17:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A kereskedés egy roppant izgalmas világ, jó szórakozás, hobbi és végül nem utolsó sorban - ha a megfelelő szabályokat betartjuk - pénzkereseti lehetőség.

A devizapiacok a kereskedők egyik legkedveltebb célpontjai közé tartoznak, ami a hatalmas likviditásnak, a 24 órás kereskedésnek és az alacsony tranzakciós díjaknak köszönhető.

A kereskedés - szemben más elfoglaltságokkal - gyakorlatilag fizikai fáradság nélkül, kevés időráfordítással elméletileg korlátlan profitszerzési lehetőséget biztosít.

Nyilvánvaló azonban, hogy ingyen ebéd itt sincsen, ésa hosszútávonsikeres kereskedéshez szigorú szabályok betartására van szükség. Képesnek kell lenni meghatározni azokat a szinteket, ahol bedobjuk a törölközőt, ha ellenünk megy az árfolyam, illetve ahol zsebre vágjuk a profitot amennyiben minket igazol a piac mozgása.Utóbbiakban segítenek a Portfolio Trader Akadémia díjmentes előadásai.

A kereskedés elkezdéséhez egy díjmentes demószámlára, majd egy jó online kereskedési platformra van szükség, amelyeket az AlfaTrader biztosít az Ön számára. Az AlfaTrader úgynevezett No Dealing Deskes deviza kereskedést tesz lehetővé, ahol a megbízások közvetlenül a bankközi piacon teljesülnek.

Ismerje meg a deviza és CFD kereskedés új dimenzióját, töltsön le egy ingyenes AlfaTrader demószámlát.

Miért az AlfaTrader válasszam?

Előny a kereskedésben

Az Alfatraderen brókeri beavatkozás nélkül közvetlenül a bankközi piacok kereskedikNincs második árjegyzés, a piaci megbízások egyből teljesülnekA likviditást nyújtó bankok nem látják a stop megbízásaitLegjobb áron teljesülés (pozitív slippage)VIP TraderSzoba tagság

Professzionális kereskedési eszközök

Közvetlenül a grafikonból is kereskedhetMinden Expert Advisor (EA) elfogadva (MT4 platform)Skalpoló robotokat is használhat

Angol kereskedési számla magyar ügyfélszolgálat

Az AlfaTrader ügyfelei a világ egyik legnagyobb brókercégének, az FXCM-nek az ügyfelei. Nincs drágítás, az AlfaTrader ügyfelek az eredeti FXCM árakon kereskednek, de többletszolgáltatásokat kapnak.Az FXCM UK működést az FCA ellenőrzi.Értékpapírszámlát Angliában vezetik, így az innen kezdeményezett pénzmozgásokra nem vonatkozik 2013-tól a pénzügyi tranzakciós adóOnline számlanyitás, már 300 USD-től

Ismerje meg a deviza és CFD kereskedés új dimenzióját, töltsön le egy ingyenes AlfaTrader demószámlát.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.