Így tanulhatsz tandíjmentesen!

2014.02.10. 09:38 Módosítva: 2014.02.10. 10:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Eddig két lehetősége volt a felvételizőknek: államilag támogatott képzésre jelentkezik, és évekre röghöz köti magát, vagy fizetős szakot választ. Itt a harmadik megoldás.

Nem sok választása volt azoknak a fiataloknak, akik tovább akartak tanulni, lekötni nem szerették volna magukat, de a fizetős tanulmányokat nem tudták önerőből finanszírozni. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) most lehetőséget teremt az ingyenes továbbtanulásra. Ha eléred az állami ponthatárt, akkor a BKF saját ösztöndíjával röghöz kötés nélkül tanulhatsz tandíjmentesen!

A HELLO JÖVŐ ösztöndíjprogramot azok vehetik igénybe, akik első helyen jelentkeznek a főiskola valamely társadalomtudományi, vagy gazdasági alapképzésére, és az államilag támogatott képzés minimális felvételi követelményeit elérik. Akinek ez sikerül, az önköltség és röghöz kötés nélkül folytathatja tanulmányait a normál képzési időben a BKF-en.

A BKF mindig fontosnak tartotta a tehetséggondozást, az esélyegyenlőséget és a kreativitást, ezzel a lépéssel is szélesebbre szeretné tárni kapuit a tehetséges fiatalok előtt. A bekerülők egyébként közel 25 más ösztöndíjra is pályázhatnak, a főiskola segít elindítani a legjobb start up projekteket, de a közösségért legtöbbet tevő kreatív gondolkodókat is díjazzák.

A lehetőségekről bővebben a BKF felvételi oldalán olvashatnak az érdeklődők.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.