Orsolya
7 °C
19 °C

A családi béke záloga: TV GO!

2014.06.19. 10:07 Módosítva: 2014-06-19 15:51:18
Nem kell lemondanunk kedvenc filmjeinkről vagy a focivébé meccseiről, ha otthonunktól távol vagyunk. Okostelefonunkon, tabletünkön vagy laptopunkon, a TV GO segítségével akár nyomon is követhetjük az aktuális tévéműsort.

Ami nem is olyan régen még a sci-fi kategóriájába tartozott, immár valósággá vált. A Telekom lehetővé tette, hogy kedvenc tévéműsorainkat, filmjeinket, sorozatainkat, sportközvetítésünket már nemcsak otthon a kanapén, vagy a hálószobánkba helyezett tévé képernyőjén, hanem bárhol járva az országban (vonaton, strandon stb.) is nézhessük.

A legszerencsésebb helyzetben azok vannak, akik már rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: a TV GO alkalmazás díjmentes letöltése, majd egy egyszerű és szintén díjmentes regisztrációt követően vezeték nélküli eszközeikkel (laptop, tablet, okostelefon), folyamatos szélessávú internetkapcsolat birtokában bárhol és bármikor nézhetnek élő tévéműsort az országban. A TV GO-n keresztül már 16 tévécsatorna (köztük a vezető magyar kereskedelmi adók) adásait nézhetik egyetlen kattintással – mindezt külön díj fizetése nélkül! De ez csak egy a TV GO szolgáltatás kínálatából! Bárki, tehát azok is, akik még nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, a TV GO szolgáltatáson keresztül elérhető Videotéka széles kínálatából válogathatnak – lényegesen olcsóbban kölcsönözhetnek és nézhetnek filmeket, mint amennyibe egy mozijegy kerül. Ráadásul ezért a filmélményért sehová sem kell menni: mozizhatunk a vonaton, repülőre várva, vagy akár a parkban egy padon.

TV GO pad, Budapest, Erzsébet tér
TV GO pad, Budapest, Erzsébet tér

A TV GO a családi béke megőrzésének fontos „eszköze”: mostantól nincs több vita, mit nézzen a család főműsoridőben. Miközben anyu kedvenc sorozatát figyeli, apu a tabletjén a világbajnokság aktuális meccsét követheti a másik szobában.

És ha már film: a TV GO-n az élményt a filmekkel kapcsolatos információk teszik gazdagabbá. A szolgáltatás segítségével ugyanis nemcsak mozizhatunk és tévézhetünk, hanem filmekkel kapcsolatos legfrissebb híreket és kritikákat is elolvashatjuk.

Akinek pedig még nincs Telekom TV-előfizetése, most rendkívül kedvező áron juthat hozzá: két év hűségidővel az első két hónapban mindössze 1990 forintért.

A TV GO folyamatosan bővülő kínálatáról, az ajánlat pontos részleteiről, feltételeiről a www.telekom.hu tájékozódhatunk.