Hedvig
7 °C
23 °C

Gőzölgő pillanatok a megújult Dandárban

2014.11.03. 14:14 Módosítva: 2014-11-03 17:05:52
A Dandár fürdő már tavaly is csinosítgatta magát, de idén ősszel teljesen új külsővel áll a Dandár utcában, és csalogatóan invitál egy ejtőzésre. A fürdő két új, kültéri medencével és szaunával várja vendégeit.

A tavalyi felújítási és korszerűsítési munkálatok során megújultak a szaunák, az öltözők és a zuhanyzók. Bár ez is nagymértékű változás volt az 1930 óta működő Dandár fürdő életében, de az idei fejlesztések az egész lényét átformálták. Az eddig kihasználatlan területek átalakításával új lehetőségek adódtak. Kár lett volna nem élni velük! A pince egy kisebb wellness részleggé változott. Szauna, gőzkamra, merülő medence és pihenő található benne. Az eddig elfeledett udvar is kivirult. Élményelemekkel két termál medence került kialakításra, amelyek 34-36 ºC-os hőmérsékletükkel a téli hideg napokon garantáltan feledhetetlen órákat fognak szerezni a vendégeknek a gőzölgő vizükkel és a párás levegővel.

Ha ilyen élmények után is még vágynának valami pluszra, frissítő, púderes, aroma relax, menedzser masszázsok közül választhatnak kényük-kedvük szerint. Sőt, akár párosan is kipróbálhatják ezeket a remek szolgáltatásokat az újonnan kialakított emeleti masszázshelyiségben.

Egyértelműen kijelenthető, hogy egészségünk megőrzése legkedvezőbb áron kiváló minőségű szolgáltatásokkal és gyógyvízzel a IX. kerületi Dandár fürdőben lehetséges. Nemcsak a normál belépő ára pénztárcakímélő, de délutáni kedvezmény is igénybe vehető hétköznapokon 17 órától. A diákok pedig a belépő árának közel 30%-át megspórolhatják, ha az iskola vagy egy átbulizott éjszaka után ebben a fürdőben ejtőznek. A gyógyszolgáltatások szakorvosi beutalóval is igénybe vehetőek nagyon kedvező áron.

További információ itt!