Budapestet népszerűsíti a Heineken

2015.07.02. 13:41 Módosítva: 2015.07.06. 14:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A világ első számú sörmárkája arra kéri a fővárosban élőket, hogy bizonyítsák be: Budapest tényleg egy különleges hely! A Heineken legfőbb célja a főváros népszerűsítése.

Budapest nem véletlenül lett Európa egyik legnépszerűbb utazási célpontja. A gyönyörű látnivalók, a különleges programok, a jó ételek és az egyedi hangulatú romkocsmák egyre inkább a városba csábítják a külföldieket. Azonban nem mindenki búcsúzik el jó szájízzel a várostól.

A többek között a Put Your Hands Up For Detroit számmal világhírűvé vált holland lemezlovas, Fedde le Grand is eltöltött egy napot Budapesten, és ha már itt járt, mindenképp szerette volna kipróbálni a magyar gulyáslevest. Ám az idő rövidsége, és a kellő helyismeret hiányában az ebéd elmaradt a várakozásoktól, és a DJ csalódottan távozott.

A népszerű house DJ találkozása a magyar gulyással arra inspirálta a Heinekent, hogy egy kreatív kampánnyal hívja fel a figyelmet a város valódi értékeire, és a fővárost ismerő és szerető fogyasztóit bevonva igyekszik bebizonyítani, hogy mennyi feledhetetlen élményt tartogat Budapest valójában.

A márka elindított egy Instagram játékot, és arra kéri a fogyasztóit, hogy osszák meg, számukra mit jelent egy igazi, felejthetetlen ötcsillagos nap Budapesten. A június 22. és július 12. között zajló programban való részvételhez nincs más dolguk a fogyasztóknak, mint egy olyan kép feltöltése az Instagramra, amely megmutatja, hogy melyik öt budapesti helyszínen milyen programmal telne az ötcsillagos napjuk. A játék nyertese az általa megálmodott napot többek között a holland sztár DJ-vel élheti át, valamint a játék egy óriási Heineken 5 Star Party-val zárul július 25-én, amelyre a játékban részt vevők közül százötvenen páros belépőt nyernek.

A játékkal egyidejűleg az új, limitált kiadású Heineken Cities kiszerelések is a polcokra kerültek, amelyek Budapestet olyan városok sorába állítják, mint New York, Amsterdam vagy éppen Rio.

A játékról bővebb információ itt található: openbudapest.heineken.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.