6 ok amiért idén nyáron el kell látogatni Rádpusztára

2015.07.22. 15:09 Módosítva: 2015.07.27. 14:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
6,5 hektárnyi feltöltődési lehetőség a természetvédelmi terület mentén.

1. Kikapcsolódásra és inspirációra lelhetünk

A természet közelségének és az alapos tervezésnek köszönhetőn Rádpuszta a balatoni térség gyöngyszeme. A hely romantikája magáért beszél: képzeljük csak el, milyen örömteli lehet az istálló melletti panzióban való kipihent ébredés! Fokozza a hely szépségét történelmi értéke.

2. Lenyűgöző helyen kóstolhatjuk meg a kiváló magyar borokat

Rádpuszta méltó büszkesége a Magyar Borok Pincéje, amely közel két évszázad borkultúráját, szenvedélyét és tudását őrzi. Már a bejáratnál magával ragad az impozáns belső kialakítás, ahol a több ezer literes hordókból áradó hagyomány és a hely modernitása lenyűgöző párost alkotnak. Exkluzív, igényes környezetben ízlelhetjük meg 22 magyar borvidék legjobb borait, eredetvédett pálinkáit és pezsgőit.

3. Élményekkel gazdagodhatunk

A szórakozására is gondoltak a tervezők. Rádpuszta lovardája, a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség kiemelt bemutatóhelye, amely az MLTKSZ minősítési rendszerében 5 patkós minősítést ért el. További izgalmas programok is várják a családot, például íjászkodás, quadozás, gokartozás, sportpályák és állatsimogató.

4. Gasztronómiai utazást tehetünk: Balatonlelle - Rádpuszta a legjobb 5 csárda

A számtalan program után és a páratlan italok mellé viszont ízletes étel is dukál. A hagyományos magyaros ételek mellett, szezonális fogásokkal és kemencében sült finomságokkal várják a látogatókat. Sőt, az igazán edzettek az úgynevezett látvány disznótor keretén belül egy egész napon át tartó toros menü elfogyasztására is vállalkozhatnak.

5. Közelebb kerülhetünk egymáshoz

Nem tudni, hogy a hely varázsa, a programok vagy a panzió romantikája az oka, de az Élménybirtok számtalan emberi kapcsolat fel- és újraépítésében segített már. Bizonyára köszönhető ez annak is, hogy a páros kikapcsolódás mellett, a céges csapatépítéseken át akár több száz fős rendezvények befogadására is alkalmas a hely mind nagysága, mind kiszolgálási képessége miatt.

6. A Balatonon hajózhatunk

Az Élménybirtok vezetősége a helyi szolgáltatások egymást erősítő népszerűsítése érdekében megállapodást kötött a Balatoni Hajózási Rt. (BAHART) vezetőségével és így közös szolgáltatási csomaggal várják az érdeklődőket, ezáltal egy hosszú távú folyamat indult el a térségben a minőségi szolgáltatások összekapcsolása céljából. Hasonló célból a régióban elindult egy BalaTown nevet viselő alulról szerveződő közösségi kezdeményezés is, mely mellé Fekete Zoltán Antal (az Élménybirtok tulajdonosa) elsőként állt.  BalaTown kezdeményezés    célja a térség turisztikai vonzerejének növelése a minőség  szempontok előtérbe helyezésével.

 
 

Utazzon Rádpusztára élmények között!

Az Élménybirtokra ingyenes transzfer biztosított kisvonattal vagy busszal Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonszemes, Balatonszárszó és Balatonföldvár központjából, előre egyeztetett időpontokban.

A Rádpuszta Élménybirtok egész évben szeretettel várja!

Programok és ajánlatok: www.radpuszta.hu

A Balatonlelle - Rádpuszta Gasztro Élménybirtok a Széchenyi 2020. Befektetés a jövőbe program keretén belül, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával újult meg.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.