Extrém fényképezőgépteszt gördeszkásokkal

cover.png
2015.12.08. 10:13
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nemrégiben felkért minket a Panasonic, hogy teszteljük az új Lumix DMC-FZ300-as fényképezőgépüket. A gép különlegessége, hogy a 4K videofelvételek tetszőleges képkockáját 8 megapixeles fotóként kimenthetjük. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk, hogy lekésünk egy fontos pillanatot. Az FZ300 kialakítása ráadásul fokozottan ellenálló, így nedves, poros helyzetekben is használható. Úgy döntöttünk, hogy a gépet olyanok kezébe adjuk, akiknek kifejezetten fontosak ezek a tulajdonságok. Így esett a választásunk két bevállalós gördeszkásra: Kaposi Dávidra és Szikora Bálintra.
Extrém kamerateszt négy keréken

A srácok szívesen vállalták a feladatot. Korábban is szerepeltek már videókban, de most, hogy szabad kezet kaptak a témát illetően, végre megmutathatták, hogy milyen Budapest belvárosában gurulni. A Deák téri gördeszkás parktól a jól bevált Fővám téri helyekig vették fel a város ritmusát, a két végállomáson pedig ízelítőt adtak tudásukból.

Hogy mindez kívülről is látsszon, megkértük Tokár Tomi videóst, hogy vegye fel a srácokat. Mivel Tomi komoly görkoris múltra tekint vissza, így nem esett nehezére tartani a lépést a két gördeszkással. A videó felvételéhez egy retró kinézetű Lumix G8-as gépet kaptunk.

Bálint és Dávid nem sokkal az indulás előtt vették először kezükbe a gépet. Egyikük sem fotós, a képeket nem utómunkáztuk.

Köszönjük a szervezési segítséget a Stégnek!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.