Előd
7 °C
16 °C

Itt az első Business Restaurant.

2016.10.06. 09:19 Módosítva: 2016-11-25 11:53:36

Amennyire pontos elképzelésem van arról, hogy mire számíthatok, ha egy olasz vagy egy indiai étterembe szervezem a vacsorát, a Business Restaurant hallatán csupán azok az érzések jöttek fel bennem, amelyek az üzlet diszkrét, távolságtartó és személytelen világát jelentik a legtöbb ember számára.

Ebben a hangulatban érkeztem meg a budai Oxygen tekintélyt sugárzó épületéhez, melynek falán egy elegáns felirat tette egyértelművé, hogy a Tabán ősfás parkjára néző terasz a Locavore Étteremhez tartozik. A bejárattól jobbra, láthatóan állandó helyet bérel az egyik legismertebb prémium autó márka makulátlan tisztaságú, hófehér példánya, a parkolóba hajtva pedig egyértelművé vált számomra, hogy ez itt az üzlet világa.

Lelki szemeimmel már előre láttam, ahogy lezser öltözékemben, hajlongó pincérek szúrós tekintetétől kísérve húzom meg magam az étterem egyik eldugott sarkában, így kifejezetten felszabadító érzés volt megtapasztalni a kellemes és laza hangulatot. Miután áttanulmányoztam az étlapot, nem titkoltam jövetelem fő célját és kifaggattam az amúgy nagyon készséges felszolgálót, hogy a napi Business menütől eltekintve mégis mitől lesz egy étterem business restaurant.

Locavore 03

Az kétségtelen volt számomra, hogyha a képzeletbeli cégemnek ez lenne a törzshelye, az már önmagában bizalmat ébresztene partnereimben, de megtudtam azt is, hogy a háttérben apróbb irodai kellékektől kezdve a pendrive-on át a telefontöltőig vagy akár tabletig sok olyan apróság is segíti a zökkenőmentes üzleti tárgyalást, ami egy étteremre egyáltalán nem jellemző. Ha a jóllakott és elégedett partnerünket nem szeretnénk ebéd után elengedni a szerződés aláírása nélkül, akkor le tudjuk másolni vagy ki tudjuk nyomtatni a szükséges dokumentumot egy wifi-s irodai nyomtató segítségével. Ha komolyabb tárgyalást vagy prezentációt szeretnénk tartani, akkor a különálló tárgyalókban projektor segíti a céges megbeszélések lebonyolítását. Filmekbe illő jelenetet idézhet, amikor az étterem egyedülálló adottságainak köszönhetően vacsora előtt akár egy forró szaunában vagy a Budai Várra néző jakuzziban puhíthatjuk meg potenciális üzleti partnerünk kemény szívét.

Az üzlet az üzlet, de Jelenik Zsolt Chef szívesebben mesélt nekem igazi szenvedélyéről, a divatosan hangzó, újragondolt magyar konyháról és a Locavore Étterem nevében is képviselt filozófiájáról, melynek lényege az a törekvés, hogy minél több, helyi kistermelő által előállított, minőségi és szezonális alapanyagot használjanak. Őt a legkevésbé sem érdekli a biznisz, megszállottan kísérletezik és kizárólag egy dolog hajtja; vendégeit olyan különleges és egyedülálló gasztronómiai élménnyel ajándékozza meg, ami a mindennapjuk örömteli részévé tud válni.

TOVÁBBI RÉSZLETES INFO:

https://www.facebook.com/Locavore-Restaurant-Budapest-1466893146861943/

http://www.locavore.hu/

ASZTALFOGLALÁS | BOOKING:

Locavore Restaurant | 1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 1 799 04 01 | info@locavore.hu | http://www.locavore.hu/

AKTUÁLIS HÍREK

Locavore Restaurant Étterem Hét (2016. október 10 - 16.)

====================================================

3 fogásos menü: 4.900 Ft

EXTRA: ajándék 1 pohár Prosecco vagy Bellini aperitif

====================================================

Vendégeink a felsorolt fogásokból kedvük és ízlésük szerint választhatnak 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható előétel/levesek:

  • Zöldfűszeres kecskesajt aszalt koktélparadicsommal és fenyőmagos salátával (V)
  • Bio marha gulyásleves házi kenyérrel
  • Sárgaborsó krémleves füstölt kacsamellel

Választható főételek:

  • Hirtelen sütött marha hátszín, batáta pürével és sült hagyma szálakkal
  • Bőrös lazacfilé zöldborsó rizottóval
  • Bőrös kacsamell házi balzsamos cseresznyelekvárral, zöldfűszeres polentával
  • Erdei gombapaprikás túrófelfújttal (V)

Választható desszertek:

  • Kókuszos panna cotta maracujával (laktózmentes)
  • Somlói galuska gombócok csokoládéöntettel és tejszínhabbal
  • Gesztenyés pohárkrém konyak meggyel

====================================================

Exkluzív borajánlat csak az Étterem Hét ideje alatt!

====================================================

Kovács Antal háromszoros magyar bajnok ajánlásával különleges, kézműves borok kaphatóak.

3 tétel egyedi ára: 1.690 Ft

FOGLALÁS:

http://www.etteremhet.hu/lang/hu/cities/budapest/restaurants/locavore_etterem?search%5Bdate%5D=&search%5Bmeal_type%5D=&search%5Bno_persons%5D=2&search%5Bsearch_query%5D=&sort=name

ELÉRHETŐSÉG:

Locavore Restaurant | 1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 1 799 04 01 | info@locavore.hu | www.locavore.hu