Így éld túl a családod Karácsonykor!

2016.12.16. 10:36 Módosítva: 2016.12.16. 11:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

3 napig, 4 fal között a családdal. Ne ess pánikba. Adunk egy csomagot Neked, amivel letudod az ajándékokat, ráadásul órákra lefoglalod a család minden tagját. Sőt: baromi jól fogtok szórakozni!

A PlayStation 4 Gamer csomagot játékosok állították össze igazi játékosoknak, figyelembe véve a játékosok családjait is: egy olyan csomag, ami egyaránt köt le Téged, a szüleid, a testvéred, nagymamád (!) és a barátnőd. Na, nézzük miről van szó:

A csomag tartalmazza a PS4 karcsúbb, dögösebb verzióját, egy 1 TB-os PS4 Slimet, ami a méretbeli különbségek mellett egy jóval csendesebb jószág.

Ezen felül jár a csomaghoz három szoftver:

  • Driveclub: a sebesség megszállottjainak egy őrülten jó, árkád autóversenyzés
  • The Last of Us: ha agyadra megy a karácsonyi giccs, válts dimenziót és merülj el ebben a túlélő-horrorjátékban
  • Uncharted 4: ha a versenyzést és a horrort meguntad, vár az idei év legepikusabb kalandjátéka. Vigyázat: garantáltan magába szippant!

A hardcore címek mellett beledobtunk a csomagodba plusz 2 játékot grátiszként, ajándékba, hogy kompenzáljuk a családod, amiért te hosszú órákra tűnsz majd el.

Egy Rayman Legends és egy Just Dance 2016 játék jár még a pakkhoz; ezekkel a vacsora utáni kajakóma könnyen alakítható át magatokat is meglepő, elfuseráltan jó családi házibulivá.

Ha nem láttad még a nagymamád és a nővéred Uptown Funk-ra táncolni, akkor majd most.

További információ itt!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.