Előd
7 °C
16 °C

Vigyáz a szemünkre a szemüvegünk!

2017.04.03. 14:58 Módosítva: 2017-04-04 14:56:22
Szemünk romlása a kor előrehaladtával sajnos elkerülhetetlen. Gyakran a nem megfelelő szemüveglencse is veszélyezteti szemünk egészségét. A Varilux pontosan erre a problémára nyújt egyedi megoldást.

Az Essilor több mint 50 éve Varilux márkanéven mutatta be első multifokális lencséit. A céget jellemző folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már a 7. generációs Varilux lencsék előnyeit élvezhetjük.

Miért jelentenek ideális választást a Varilux lencsék?

Mert ahogy a szlogen is mondja, „pont az Ön szemére szabva” készülnek. A Varilux S 4D szemüveglencsék egyedi kialakításuknak köszönhetően a szem sajátosságaihoz igazodnak, így azonnali éleslátást biztosítanak.

Mindez 3-féle technológiai áttörésnek köszönhető.

Varilux2

Mit jelent a 4D szemmérés?

Ezt kizárólag a Varilux Mester Optikákban végzik. A mérés során megvizsgálják szemüvegviselési szokásainkat és lemérik szemünk egyedi kódját. 4D technológiával meghatározzák a domináns szemet. Ez a szemünk érkezik meg először a célpontra, amikor tekintetünk irányt vált. A domináns szem figyelembevételével készült lencsék gyorsabb reakcióidőt és azonnali éleslátást biztosítanak.

Varilux5

Miért forradalmi a Nanoptix gyártási eljárás?

Az eljárás során a lencsét apró alkotóelemek ezreiből állítják össze, így stabilizálják a fénysugarak szóródását, ami csökkenti a hinta effektust. Ez mozgás közben is egyensúlyt biztosít.

Miért előnyös a Synchroneyes technológia?

A lencsedesign kialakításakor figyelembe veszi a két szem közötti fiziológiai különbségeket, hogy zavaró széli torzítások nélküli, széles látóteret nyújtson. A Varilux technológia, amit 13-féle szabadalom véd, ezzel válik teljessé.

Szeretne többet is megtudni a technológiáról vagy időpontot foglalni Valamelyik Varilux Mester Optikában? Látogasson el a www.variluxmester.hu oldalra!

600x360