Újépítésű otthonok továbbra is 5%-os áfával a 13. kerületben

2020.01.20. 17:26 Módosítva: 2020.01.20. 17:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Indítsuk 2020-at egy jó hírrel: Budapest 13. kerületében továbbra is találhatók izgalmas lakóparkok, ahol 5%-os áfával vehetünk újépítésű lakást! A LIVING által fejlesztett Kassák Residence, Park West és Metropolitan Garden lakásai ráadásul igen kedvező konstrukcióban érhetők el.
Living-5--PR-01-b

Budapesten jelenleg körülbelül 7000 új lakás vár gazdára, melyek nagy részének átlagos négyzetméter ára szerencsére még nem érte el az 1 000 000 forintos lélektani határt. A LIVING szakemberei – részben a Budapesti Lakás Riport adatait felhasználva – kimutatták, hogy a belvárossal szomszédos kerületek közül a 13. van a legjobb helyzetben. Amellett, hogy nem kell csillagászati összeget kifizetni egy álomotthonért, kiválóak a közlekedési feltételek, évek óta töretlenül fejlődik a kerület egésze és a szolgáltatások kínálata, sok a zöld park, megújultak az óvodák és iskolák és egyre több kulturális programon lehet részt venni. Az élhetőségi rangsorban tehát nagyon elöl van ez a városrész, ráadásul– az Eltinga független elemzése szerint – az itt vásárolt ingatlanok értéke várhatóan tovább fog nőni a jövőben.

Living-5--PR-03

Hab a tortán, hogy még találhatunk pár olyan, már épülő lakóparkot is itt, ahol még a korábbi időszakra jellemző 5%-os áfával, kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg leendő lakásunkat. Sőt most néhány projekt esetén - ezek közé tartozik a LIVING által fejlesztett Kassák Residence, a Park West és a Metropolitan Garden is - kedvező fizetési ütemezést is választhatunk: 2020. január 31-ig történő regisztráció esetén csak 10%-ot, a fennmaradó 90%-ot pedig majd az átadáskor kell befizetni.

Mindhárom beruházásra jellemző a legkorszerűbb, kiemelkedő minőségű anyagok használata, a magas műszaki minőség és a praktikus közösségi terek létesítése. Okos megoldások sora teszi komfortosabbá a lakók mindennapjait, melyek távolról is könnyen vezérelhetők. A LIVING számára fontos, hogy szolgáltatásaival azoknak a kényelmét is szolgálják, akik befektetési céllal kívánnak lakásokat vásárolni: LIVING Services szolgáltatásai között igény szerint megtalálható a hitel-és biztosítás közvetítés, az ingatlan management és a berendezési szolgáltatás is.

Living-5--PR-02

Egy társasházban lévő lakásnál a komfortérzetet, a használhatóságot és egyúttal az értéket is növeli, ha vannak különféle plusz szolgáltatások, amiket csak az ott lakók vehetnek igénybe. A Kassák Residence-ben például a barkácsolni vágyóknak közös fészer áll majd rendelkezésükre, továbbá közösségi autó- és csomagpont is lesz az épületben. A Metropolitan Garden és a Park West esetében bővített szolgáltatások járnak majd az itt élőknek: egyebek között egy közösségi nappali vagy közösségi könyvtár is, de a fejlesztő további szolgáltatások előkészítésén is dolgozik.

Ezekkel az újításokkal a LIVING céljai egyértelműek. A vonzó, dinamikusan fejlődő környéken kiemelkedő minőségben, az 5% áfának köszönhetően kedvező áron kínált modern lakások új tulajdonosai egyrészt máshol nem elérhető szolgáltatásokhoz jutnak, másrészt valódi lakóközösséget alapíthatnak. Mindennek köszönhetően biztosítottak a gondtalan, boldog élet feltételei.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.