Lukács
7 °C
22 °C

Álom nyaralás, álom áron a SkyEurope-pal

2007.06.26. 10:19

Már javában dübörög a nyár, akik júniusra időzítették a nyaralásukat igazán szerencsések, hiszen a hőmérő higanyszála az augusztusi csúcsszezonban megszokott hőmérsékletet mutatja. A SkyEurope most azokra is gondolt, akik csak későn kaptak észbe és most kezdik tervezgetni a nyári vakációt. Az igazán szemfülesek, a SkyEurope jóvoltából akár egy nagydoboz fagyi áráért is elrepülhetnek egy csodálatos olasz, görög, horvát tengerparti városkába.

 

Közép Európa vezető alacsony költséggel üzemelő légitársaságának a gépei az egyik legmodernebb flottát képviselik Európában. Az új generációs Boeing 737-700 típusú nagy madarak belül kényelmes bőrülésekkel, a legkorszerűbb légkondicionáló berendezéssel felszereltek, ezáltal a repülős utazások minden kényelmét biztosítják. A nyári nyaralásunkból pedig kár elvenni az időt a hosszú autós utazással, érdemes inkább körülnézni a repülős utak piacán, a SkyEurope a legkedveltebb olasz, spanyol, görög és horvát nyaralóhelyekre indít járatokat.

Ezek közül olyan izgalmas célpontokat ajánl, mint Athén, Brüsszel, Dubrovnik, Thesszaloniki, Split, Várna, Burgasz és Velence, ahova akár már 499 Ft-ért elrepülhetünk. (Az ár egyirányú utazásra szól, adók nélkül értendő, a promóciós jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.) Nem érdemes tétlenkedni, hiszen ezek az álom árak június 26-tól július 1-ig várják az utazókat. Az utazási időszakra sem kell sokat várni, hiszen július 2-a és október 28-a között lehet az álom áron szerzett repülőjegyekkel utazni.

Végezetül egy kis SkyEurope kedvcsináló:

Dubrovnik egyike a horvát tengerpart azon üdülőhelyeinek, amelyek a legszélesebb látogatói igényeket is képesek kielégíteni. A város hagyományosan a múzeumok, különféle kulturális fesztiválok otthona, melynek számos éttermében az ínyencek sem fognak csalódni. Ha mindehhez hozzávesszük a környék rendkívül kellemes klimatikus adottságait és csodálatos strandjait, természeti szépségeit, beláthatjuk, nem járt távol az igazságtól G.B Shaw, az írek irodalmi óriása, amikor azt írta, hogy "aki a földi paradicsomot keresi, Dubrovnikba kell jönnie"...

Akik pedig igazi "retro feelingre" vágynak, azoknak ajánlja a SkyEurope a bolgár tengerpart legszebb ékességét, az Aranyhomok partot, amely Várnától északra terül el. Ez a partszakasz Bulgária reprezentatív fürdőhelye és a bolgár tengerpart egyik ékessége. Az Aranyhomok egy kedvelt és nyüzsgő üdülőhely.

Thesszaloniki Európa egyik legrégebbi városa, ahol történelem, építészet, kultúra elegye keveredik a görög vendégszeretettel és életkedvvel.