Orsolya
7 °C
19 °C

Creative Sokkkk! - Az év akciója!

2004.11.15. 13:15

Az Adobe szoftverház hivatalos magyarországi disztribútora, a Trans-Europe Kft. bejelenti az idei év legkiemelkedőbb akcióját, a Creative Sokkkk-ot, amely keresztségben "Az év akciója" kísérőnevet kapta. A promóció keretein belül az Adobe professzionális designcsomagját, az Adobe Creative Suite - Central European Version-t kínálja a disztribútor, hihetetlenül kedvező áron, melynek két verziója közül választhatnak a felhasználók, igényeiktől és anyagi helyzetüktől függően.

A programcsomag Premium verziója közel 100,000 forintos kedvezménnyel kerül forgalomba. A 299,000 Ft + Áfa árért cserébe a végfelhasználó minden idők leghatékonyabb szofvercsomagjára tehet szert. Az Adobe Inc. professzionális szoftvereiből összeállított Adobe Creative Suite Premium - Central European Version csomag a leghasznosabb integrált munkaállomást biztosítja a kreatív-tervezői munkakörben dolgozók számára.

#alt#A "CS" családtagok:
Adobe Photoshop CS
Adobe Illustrator CS
Adobe InDesign CS
Adobe GoLive CS
Fenti komponensek mellett a Premium csomag részét képezi a digitális munkavégzés biztonságáért felelős Adobe Acrobat 6.0 Professional CE is, amely néhány gombnyomással képes PDF készítésére bármilyen dokumentumból, lehetővé téve ezzel a platformfüggetlen és hatékony irodai kommunikációt.

Az Adobe Creative Suite Standard - Central European Version is közel 100,000 forinttal kerül kevesebbe, mint az év többi napján. A 249,000 Ft + Áfa áron a polcokra kerülő termékcsomagban található az Adobe Illustrator CS CE, az Adobe InDesign CS CE és az Adobe Photoshop CS CE/HU, amelyek együttműködését szolgálja a Version Cue kiegészítő alkalmazás, ami lehetővé teszi hálózatban megosztott file-ok egyazon időben történő kezelését.

#alt#A Version Cue természetesen megtalálható a csomag Premium verziójában is, csakúgy, mint a Design Guide, amely egy digitális munkafüzet, melyben hasznos útmutatók vannak poszterek, illusztrációk, brossúrák, webbannerek, animációk és weboldalak készítéséhez.

Az akcióban szereplő termékek megvásárolhatók a Trans-Europe Kft. viszonteladóinál.

Tóth Károly
karoly.toth@trans-europe.hu

#alt##alt#