Lukács
9 °C
22 °C

Nyaraljon az Adrián, Korčula szigetén

2005.07.18. 10:21
Korčula gyönyörű szigete az Adriai tengeren fekszik, a Peljesac félsziget és Hvar szigete ölelésében.

Tekintse meg képeinket!

A festői szépségű szigeten a kiterjedt zöldellő erdők, a teraszosan kiépített bortermelő vidékek és a hosszan elnyúló olíva ültetvények váltogatják egymást. Hagyja magát elkápráztatni a sokszínű természettől, illatoktól és hagyja, hogy a sziget leggyönyörűbb helyére kalauzoljuk el.

Három nagyobb város található a szigeten: Vela Luka, Blato és Korčula, amelyek a hoteltől 15 perces autóútra találhatóak. A tenger kristálytiszta, hőmérséklete fürdőzésre kiválóan alkalmas, így az idelátogatók egy kellemes, pihentető nyaralásra számíthatnak egy érintetlen környezetben, igazi mediterrán hangulatban, távol a város zajától.

A 49 apartmanból álló Sun Beach Apartment Hotel Prisčapac, közvetlenül a tengerparton fekszik, saját félszigettel és stranddal rendelkezik. Minden apartman a tengerre néz, többségük gyönyörű panorámával rendelkezik. A legtöbb apartmanban ideális főzési lehetőségeket alakítottunk ki.

Az apartman hotel komplexumban kedvére válogathat a sportlehetőségek széles kínálatából. Merüljön el az Adria mélységében és tegyen egy felejthetetlen búvártúrát. Használja ki a hotel egyéb szolgáltatásait úgy, mint a mini golf pályát, a ping-pong asztalt, vagy éppen a szabadtéri sakkot. Tegyen kirándulást földön vagy vízen, biciklivel vagy csónakkal, vagy egyszerűen csak pihenjen a hotel - Prisčapac - nevű saját félszigetén.

Éttermünkben a horvát, magyar és a nemzetközi specialitások egyaránt megtalálhatóak. A grillbárba behúzódhatunk egy hűsítő italra, jégkrémre valamint grillen sült ételeket és igazi olaszos pizzát ehetünk. Esténként zenés-táncos mulatságokon vehetnek részt a vendégek az étterem teraszán ill. a tengerparti grill teraszon.

Mindegy, hogy fiatal, idős, egyedülálló vagy családos, szívesen látjuk vendégül!

További információk itt:www.priscapac.com