Jolán
0 °C
6 °C

Invitel NetPartner ADSL vállalati ügyfelek részére

2003.11.24. 09:11
Az Invitel (volt Vivendi) a névváltás utáni időszakban megnyerő akcióival dinamikus, aktív tevékenységével hívja fel magára a figyelmet. Az internetszolgáltatók év végi ajánlatdömpingje közül nem könnyű választani, de az Invitel kedvezményeivel valódi alternatívát kínál nemcsak az otthoni felhasználók, hanem az üzleti ügyfelek részére is, amely minőséget és megbízhatóságot sugall a különböző ajánlatok kavalkádjában.
A többi ajánlatból már megszokott "0 Ft belépési díj és 0 Ft havidíj az év végéig" típusú kedvezményt természetesen az Invitel is felajánlja, viszont ez valóban ingyenes szolgáltatásnak minősül, hiszen ezt az összeget nem fogja visszafizettetni az ügyféllel a következő évben.

Sőt, már 2004. évi akciójával előrelátó, költséghatékony tervezésre buzdítja ügyfeleit: választhatunk, hogy előfizetés esetén jövőre akár 20%-kal alacsonyabb havidíjat fizetünk, vagy az egyszeri éves díj befizetésével 2 hónapig ingyen áll rendelkezésünkre a vállalati ADSL szolgáltatás.

A kedvezményes NetPartner ADSL ajánlat természetesen tartalmaz minden szükséges kiegészítő szolgáltatást, így fix IP címet, 20 postafiókot, 50 MB tárterületet is az újonnan szerződő ügyfelek számára. Ezen kívül lehetőség nyílik kedvező árú router bérlésre is.

Legyen előrelátó és gondoskodjon cége megfelelő, megbízható kommunikációs infrastruktúrájáról még ebben az évben az Invitel vállalati ADSL szolgáltatásának előfizetésével!

A végső döntéshez szükséges részletes információt itt megtalálja: NetPartner ADSL

További kérdéseire pedig a 06-80 88-55-88-as info-vonalunkon készséggel válaszolunk.