Jolán
-1 °C
7 °C

Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik az életed!

2004.02.06. 10:40
A legújabb tudományos kutatások eredményei egyre pontosabban térképezik fel az emberi test és agy működésének finom mechanizmusait és a köztük lévő kapcsolat mibenlétét. Az új ismeretek birtokában pontosabb és hatékonyabb módszerek jöhetnek létre.

Hogyan határozzák meg gondolataid életed valóságát és körülményeit? Szívesen változtatnál rajtuk? Milyen romboló hitrendszereket őrizgetsz? Nem vagy elég jó, elég szép, elég okos, nincs elég pénzed, nem kapsz elég szeretetet, megbecsülést? Nem tudod, nem bírod, nem vagy rá képes, nincs rá lehetőséged, nem engedheted meg magadnak? Ismerősen hangzik? Pedig ezeket meg lehet változtatni, élhetsz boldogabban, bőségben, megváltoztathatod érzéseidet, érzelmeidet és ezen keresztül fizikai állapotodat is.

A legújabb tudományos kutatások eredményei egyre mélyrehatóbban és pontosabban térképezik fel az emberi test és agy működésének finom mechanizmusait és a köztük lévő kapcsolat mibenlétét. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy az új ismeretek birtokában egyre pontosabb és hatékonyabb módszerek jöhessenek létre. 2000-ben az orvosi Nobel díjat Dr Eric Kandel, a Kaliforniai Egyetem Neuro-biológiai és Viselkedés-kutató Központjának igazgatója kapta. A test és lélek közti szakadék áthidalása terén elért figyelemreméltó felfedezéseit érdemes részletesen megismerni. Munkája forradalmasította az agyról szerzett ismereteinket, miután bemutatta, hogy a gondolatok, a gondolati tevékenység és tapasztalatok milyen változásokat eredményeznek az idegsejtek szerkezetében. Gondolataink és emlékeink aktiválják azt a biofizikai mechanizmust, amely "be-" illetve "kikapcsolja" a géneket: gondolataink megváltoztatják testünket. Munkája nagyban hozzájárult korunk egyik legnagyszerűbb felfedezéséhez, a "neuro-plaszticitáshoz", - ahhoz a felfedezéshez, miszerint az agy, a korábbi feltételezésekkel ellentétben, képes szerkezeti változásokra a felnőttkor elérése után is.

Ismert jelenség, hogy negatív gondolatok és érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Az izomteszteléssel meghatározott meridián energia pontok érintésével helyreállíthatjuk az energiaáramlást. Az energiaminták destabilizálása a tudatosságban is nagy változásokat okozhat. Minden gondolatnak van valamilyen energetikai következménye, ami a testre mélyreható befolyással bír. A katabolikus energia beteggé tesz, az anabolikus gyógyít.

Mindezek részét képezik az Attractor Field technikát alátámasztó tudományos bizonyítékoknak.

Dr, Kurt Ebert ezt írja: "... ez a módszer új paradigmát képvisel a betegségek és lefolyásuk tekintetében a nyugati orvosi felfogásban. A keleti és nyugati orvoslás eszméinek ezen társításával a betegségeket tekinthetjük az életünk alapját képező és azt fenntartó energiaminták eltorzulásának. Ezt a torzulást energetikailag a szokásszerű gondolkodásminták kódolják a meridiánokban. A gondolkodásminták a tanult és elfogadott hitrendszerekből, viselkedésből és értékekből jönnek létre; az egyes emberek életének teljes és valóságos összefüggései ezek. Bizonyítékokkal alátámasztott, hogy az emberi és állati morfológia közvetlenül kapcsolatban van a meridiánok mentén áramló energia változásaival, és okkal feltételezhetjük, hogy a szervező központokként működő akupunktúrás pontok fenntartják morfológiai potenciáljukat az idők során. A nyugati kvantumfizika megerősítette, hogy a minket körülvevő fizikai valóság, valójában rendszerbe szerveződött energia, amely más energetikai erők hatására szerveződik és áll fenn. Végeredményben a tudomány felismerte, hogy a misztika századokon át valóságot állított: az univerzum egységes, csak különbözőnek látszik, a helyileg változó egységesítő energiaminták aktivitásának következtében. David Böhm megfogalmazásával élve: a láthatatlan univerzum az általunk fizikai valóságként megtapasztalt látható világgal párhuzamosan működik, a rejtett energetikai univerzum a feltáruló fizikai világban jut kifejezésre. Ebben az összefüggésben az Erőtér (Attractor Field) Technika végső soron a szokásszerű gondolkodási minták által létrehozott energiaminták megváltoztatására irányul. A strukturált energiaminták szintjén működő AFT módszer, az akupunktúrához hasonlóan, elkerüli a fizikai folyamatok erőszakos megváltoztatásából eredő káros mellékhatásokat."

Dr Kurt Ebert orvos, a Pennsylvaniai Philadelphiában élő pszichiáter, aki Dr. Hawkins munkásságára alapozva fejlesztette ki, alkalmazza és tanítja az "Attractor Field" technikát. A gazdag háttér-információ mellett megismerkedhetünk egy egyedülálló korrekcióval is: a fent említett torz energiaminták nemcsak a meridián-pontok bizonyos rendben történő stimulálásával állíthatók helyre, hanem speciális, számos fizikai és érzelmi problémára hatással bíró CD-vel is, amely olyan különleges frekvenciájú rezgéseket bocsát ki, amelyek semlegesítik a rég beíródott negatív energiamintákat. Márciusban Budapesten láthatjuk vendégül, ahol első alkalommal tanítja módszerét Amerikán kívül. A teljes tanfolyamsorozat három háromnapos programból áll, a két alaptanfolyamból, ezeket ismerhetik meg most az érdeklődők, valamint egy gyakorlati részből, amely további három nap, ezt egy későbbi időpontban tartjuk. Mindenkit szeretettel várunk, aki szakmai tudását szeretné fejleszteni és/vagy saját életét jobbá tenni.

További információ és jelentkezés: Carol Kft
Mobil: 06 20 934 6530, telefon: 225-8366, fax: 225-8367, e-mail: carol@carol.hu, honlap: www.carol.hu

AFT alaptanfolyam I.-II.:
Időpontja: 2004 március 9-14 ig, naponta 9.00-17.00 óráig.
Helyszín: Hotel Walzer, Budapest, XII. Németvölgyi út 110.