Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Senior full-stack fejlesztőt keresünk

2017.08.16. 12:25
Magyarország legnépszerűbb online újságja, az Index.hu fejlesztőcsapatába keresünk „senior full-stack” fejlesztőt.

Szeretnénk veled dolgozni, ha rendelkezel, erős JavaScript (jQuery), legalább 3 év PHP5 (OOP), HTML/CSS és MySQL tapasztalattal, nyitott vagy az agilis módszerekre, ismered a Gitet vagy egyéb verziókezelő rendszert.

fullstack new.png

Előnyt jelent, ha tudod, mi a reszponzív design, behatóan ismered és használtál már Angular és ExtJS-t, nem esel pánikba egy linux konzolban, jól dolgozol csapatban, jól kezeled az embereket, és tudsz alkalmazkodni egy folyamatosan működő újság állandóan változó igényeihez, foglalkoztál már nagy látogatottságú rendszerek fejlesztésével, és jól kommunikálsz.

A feladatod lenne

részt venni napi sokmilliós látogatottságú oldalak (a teljesség igénye nélkül: Index, Velvet, Totalcar, Totalbike, Dívány, Femina) CMS és egyéb rendszereinek fejlesztésében, a magyar internet legnagyobb és legmenőbb termékeinek drótozásában és építésében.

Mindezekért cserébe bátran számíthatsz tőlünk

versenyképes fizetésre (példás fizetési fegyelemmel egy megbízható munkaadótól), jó hangulatú irodára (céges kávéval, csokiautomatával) és motivált, klassz fej munkatársakra.

Fizetési igénnyel kiegészített szakmai önéletrajzodat a maniscv [kukac] mail.inda.hu címre várjuk, a tárgy legyen senior full-stack fejlesztő.
Jelentkezem