Előd
7 °C
16 °C

6. Arany Penge Kreatív Reklámfesztivál - A döntősök

2005.05.19. 10:28
Véget ért a zsűrizés az Arany Pengén. A négy különböző zsűri, öt alkalommal ült össze, hogy értékelje a nevezett alkotásokat. Az 57 pályázótól érkezett 227 alkotásnak idén rekordszámú, összesen 42 díjat ítélt oda szakmai grémium.

A rövidlistára összesen 55 pályamű került, így a nevező ügynökségek közül 25 reménykedhet abban, hogy a Díjátadó Gálaesten Pengét kap.
A 2005. május 20-án, péntek este, a volt MEO épületében (1047 Budapest, József Attila u. 4-6.) megrendezésre kerülő eseményen, a Pengéken kívül kiosztásra kerülnek különdíjak is: egy közönségdíj, az MKRSZ különdíja, valamint az Account Szoba - Arany Gondolat különdíja.

A 6. Arany Penge Kreatív Reklámfesztivál május 20-án, délelőtt veszi kezdetét, ahol a hagyományokat folytatva, előadásokkal, fórumokkal, számos szabadidős programmal, fogadással és fergeteges partyval várjuk az érdeklődőket.

 • Velünk lesz Lars Kelp a Procter&Gamble Associate Directora, akitől megtudhatjuk, hogy a piac egyik legnagyobb hirdetője miképp kíván nyitni a valóban kreatív reklámok irányába.
 • Julian Yeomans’ a mediaedge:cia csoporthoz tartozó MEC Sponsorship London ügyvezető partnere egy BTL területről, a szponzoráció oldaláról közelíti meg a kreatív kommunikáció kérdését.
 • A MAKSZ tagügynökségek ügyfélkapcsolati vezetőiből alakult Account Szoba – kreatívok és ügyfelek bevonásával – fórumot szervez az „Érdemes-e kreatív reklámot készíteni a magyar piacra?” c. témában.
 • Stefan Bernard, a Hewlett Packard marketing igazgatója Londonból érkezik hozzánk, hogy a nemzetközi hírűvé vált eseményről a HyPe-ról prezentáljon.
 • A bankszektorból Sztaricskai Tamás, a Raiffeisen Bank kelet-közép-európai kommunikációs igazgatója (Bécs) nemzetközi tapasztalatait osztja meg az ügynökség-ügyfél együttműködésről: „Reklám: csapatmunka, vagy munka csapatban” címmel.
 • Jegyek a www.maksz.com holnapon keresztül, még korlátozott számban igényelhetők.

  A részletes programokról, valamint a döntőbe került alkotásokkal kapcsolatban további információ honlapunkon, a csatolt táblázatban, valamint a t-zones WAP-portál „ajánlataink” menüpontjában található, ahol letölthető döntős reklámfilmek, plakátok is várják a wapozókat.

  Azok számára, akik nem tudnak jelen lenni a Gálaesten, de kíváncsiak az eredményekre, a 2005. május 20-án 19.30 órától kezdődő Díjátadó Gálaestet élőben követheti a Gyalogló Chat-en nyitott Arany Penge szobában.

  A rendezvény sikeres megvalósításában segítségünkre van a Magyar Közterületi Reklám Szövetség, a Magyar Televízió, a metro hírújság és az Index. Kommunikációs partnerünk a T-Mobile Magyarország. További információk Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) 1062 Budapest, Bajza utca 31., telefon: 342-4929, fax: 322-1024, e-mail: penge@maksz.com honlap: www.maksz.com