Cecília
3 °C
12 °C

Nyerni mindenki szeret!

2005.04.21. 10:21
...Leginkább olyan támogatást, amelyet nem kell visszafizetnünk. Pályázati úton márpedig választhatunk ilyen lehetőségek közül, s valószínűleg el sem tudjuk képzelni hányféle csatorna áll rendelkezésre, az évente kiírásra kerülő közel 6000-8000 pályázat közül. Ön tudta kedves olvasó, hogy beruházásaihoz sok esetben 35%-50%-os vissza nem térítendő támogatást nyerhet? Melyet hazai, esetleg társfinanszírozott, de uniós forrásból is lehet támogatni? Megkérdeztünk egy olyan vállalkozást, amelynek ez a fő profilja: Hogyan kell sikeresen támogatást szerezni pályázatok útján?

Pályázni annyit jelent, mint a leginkább költséghatékony módon olyan pénzforrásokhoz jutni, amelyet nem terhel visszafizetési kötelezettség. Egy pályázat azonban nem csak egy kérelem, amely ötleteinket tartalmazza, mint ahogyan ezt nagyon sokan gondolják. A pályázat egy projektterv, amely tanulmányokat, gazdálkodási adatokat, marketingtervet, indokolt esetben környezetvédelmi tervet, esélyegyenlőségi elemzést, megtérülési és hozzáadott érték mutatókat tartalmaz. Minden tekintetben fontos, hogy egy pályázati cél alapvetően egy életképes és versenyképes ötletre és tervezésre épül, emellett pedig kötelezettség és hosszú távú eredmények generálása. Pályázni érdemes, de csak és kizárólag megalapozott és gazdaságilag megfelelő projekt háttérrel, amelyről szakértők és minősített pályázatírók véleményét is kikértük, hiszen egy pályázatnál nagyon fontos a bírálati és elemzési szempontok, amely alapján a benyújtott dokumentációt minősítik.

"Együtt írunk - együtt nevetünk!_Tendernyi Pénz 2005-ben is" ez a rendkívül frappáns és ötletes szlogen fémjelzi hazánk egyik legnagyobb hazai és uniós pályázati projektmenedzsment tanácsadó vállalkozásának, az Árindex Kft.-nek piaci szereplését. A cég jelenpillanat 46 fős szakmai csapattal, - melyből mintegy 30-an ágazati, uniós és hazai források szakértői, - áll a partnerek, érdeklődő vállalkozások, önkormányzatok, intézmények és civil szervezetek rendelkezésére. Az Árindex Kft. sikereit napról napra növeli, hiszen az csak egy tény, hogy eddig több mint 400 hazai, uniós és egyéb nemzetközi pályázati projekt menedzselését vitték sikerre, de az elmúlt időszakban számos olyan minősítést és elismerést szerzett meg a vállalkozás, amely ismertségét még inkább előtérbe helyezi a hazai és nemzetközi tanácsadói piacon. A cég referenciáiról bővebben a www.arindex.hu weboldalon olvashatnak.

"Az Árindex Kft. nem csak pályázatokat ír, hanem teljes körű projektmenedzsment szolgáltatási csomagokkal rendelkezik a hazai pályázói piac minden résztvevője számára. A konzultációs rendszerben kialakított tanácsadói munka mellett, a partnereink számára folyamatos és személyes pályázati szűrést és vállalati, uniós és közbeszerzési szaktanácsadást is nyújtunk. Sok esetben egy vállalat kihelyezett pályázati osztályaként működünk. A teljes körű szolgáltatásokhoz kapcsolódik a pályázatokat tökéletesen kiegészítő, különböző projektfinanszírozó hitelek információs forrása is, mely lehetőségekről a cégcsoport egy másik tagja, a Közép Európai Gazdasági Tanácsadó Kft. nyújt teljes körű képet partnereinknek. Ügyfeleinket a helyszíni ellenőrzéseken, a nyertes pályázatok utáni elszámolásban és nyomon követésben is segítjük. A kommunikáció és az igények felmérése folyamatos és a munkánkhoz is elengedhetetlen. A legfontosabb kulcstényező az, hogy a pályázatok kapcsán az ügyfélnek és a tanácsadónak együtt kell működnie. A siker lehetősége így sokkal nagyobb és valószínűsíthetőbb. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan partneri együttműködéseket alakítottunk ki, amelyben hatékony feladatmegosztás és projektmenedzsment folyhat." - számol be Semperger Kinga szakmai igazgató, az Árindex Kft. tevékenységeiről.

Pályázzon sikeresen! Bízza magát minőségi szakértőkre!

Ön pályázati projektmenedzsment tanácsadója:

Árindex Forrásközvetítő és Beruházási Tanácsadó Kft.
Pest Center Irodaház
Peterdy u. 15.
1071. Budapest
Ügyfélszolgálat:
Ilia Eszter

Tel: 06 1 413 6330
Email: iliae@arindex.hu
www.arindex.hu

Árindex