Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Törlesztőrészlet szerint is kereshetünk autót az interneten

2005.09.06. 11:36
Ha autóvásárlás előtt állunk, vagy éppen eladni szeretnénk kocsinkat, mindenképpen érdemes felkeresnünk a megújult www.autocity.hu weboldalt. Az állandó akciók mellett több olyan, újdonságnak számító funkcióval találkozha-tunk, ami a vásárláshoz kapcsolódó döntéseinkhez nyújt gyorsan áttekinthető és teljes körű információt.

A hagyományos, új és használt autókra történő keresés mellett jelenleg egyedi megoldás a törlesztőrészlet szerinti keresési lehetőség. Ez jelentősen megkönnyíti dolgunkat, ha hitelre akarunk gépkocsit vásárolni, és szeretnénk látni, milyenek a lehetőségeink. Miután beállítjuk, hogy mennyi készpénzzel rendelkezünk, és hogy körülbelül mekkora törlesztőrészletet szeretnénk fizetni havonta, a találati listán az ennek megfelelő autók jelennek meg, melyből aztán választhatunk. A kereskedők hirdetései mellett másfajta keresésnél is azonnal láthatók az adott járműre számított átlagos finanszírozási és biztosítási ajánlatok, melyeket saját igényeinkhez igazíthatunk. Az "önkiszolgáló" módon kialakított konstrukciókat aztán kapcsolatfelvételi kérésünkben elküldhetjük az el-adónak, hogy az adásvétel lebonyolításához minden információ rendelkezésre álljon.

A keresőben megadott feltételek szerint megjelenő találati listát többféleképpen rendezhetjük, és ügyes újításként, szűrhetjük is. A lista elemeire történő egyetlen kattintással gyorsabban tudjuk szűkíteni a kínálatot a minket érdeklő hirdetésekre, például könnyebben találunk eladó autókat a lakóhelyünkhöz közel. De ha éppen egy hirdetés sem felel meg elképzelésünknek, vagy nem tudunk naponta böngészni, keresési feltételeinket elmenthetjük a hirdetésfigyelőbe. A Detektornak nevezett szolgáltatás ezután emailt küld nekünk minden újonnan felkerülő, minket érdeklő hirdetésről.

Szolgáltatásaival az autocity.hu igyekszik akkor is kedvünkben járni, ha eladni akarunk. A sikeres eladáshoz szükséges, hogy a lehető legpontosabban adjuk meg autónk minél több jellemzőjét. Ehhez nyújt segítséget az oldalon az a megoldás, hogy hirdetésünk szerkesztésekor néhány alapadat megadásával járművünket a nemzetközi Eurotax adatbázisból kiválaszthatjuk, ami révén más mezők automatikusan kitöltődnek. Az autocity.hu közvetítésével autónkat részletre is eladhatjuk - ebben az esetben az adásvételt az oldal egy kereskedőpartnerének közreműködésével bonyolíthatjuk le.

Hirdetésünk sikerességét folyamatosan nyomon követhetjük. A saját online statisztikánkból kiderül, hány látogató nézte meg autónk adatlapját. Ha úgy gondoljuk, egy kis reklámmal nem árt megtámogatni, egy sms elküldésével ki is emelhetjük hirdetésünket a sokaságból. Többféle kiemelés közül választhatunk, melyek különböző megjelenési formát biztosítanak. A www.autocity.hu szolgáltatásait tekintve egyike a legjobb hazai autós oldalaknak, és különösen ajánlott meglátogatnunk, ha részletre akarunk gépkocsit vásárolni.