Nándor
7 °C
23 °C

Ne csak olvassa, hallgassa is kedvenc könyveit!

2005.04.19. 10:11
Nincs ideje olvasni? Hónapok óta kézbe se vett egy szépirodalmi könyvet? Mindig csak a szakirodalmat, a kötelező olvasmányokat bújja? Akkor itt az ideje, hogy megrendelje kedvenc irodalmi művét Hangoskönyv-változatban!

A Bookline online könyváruház legújabb akciójának keretében a közelmúltban számos hangoskönyvvel bővítette kínálatát. Hallgassa meg a magyar és a világirodalom kiemelkedő alkotásait Kulka János, Rudolf Péter, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit, Csákányi Eszter, Geszti Péter előadásában!

Hallgassa végig kedvenc regényét a buszon, villamoson, metrón, HÉV-en vagy kocsiban ülve, vezetés közben vagy a közlekedési dugóban vesztegelve, unalmas irodai munka vagy hosszas várakozás mellett, esetleg takarítás, ablakpucolás vagy lábadozás, gyógyulgatás közben!

Mivel a megvásárolható CD-ket folyamatosan töltik fel a virtuális raktárkészletbe, érdemes a kínálatot hétről-hétre figyelemmel kísérni. A teljes hangoskönyv-kínálat megtekinthető itt.

Az albumokhoz az Akció keretében ráadásul most 15% kedvezménnyel juthat hozzá. A szállítás díja (rendelési összeghatártól függetlenül) Budapesten ingyenes, vidékre egységesen 399 Ft.

Böngésszen kedvére a virtuális hangos-könyves-boltban!

Könyv, semmi más! - Bookline