Olivér
0 °C
4 °C

A Campona bevásárlóközpontban nyit az Electro World

2006.05.04. 11:36
Magyarország, Csehország és Lengyelország egyik vezető műszaki áruházlánca, az Electro World 2006. május 4-én sikeresen megnyitotta legújabb üzletét a Campona bevásárlóközpontban (H -1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.).

A hetedik magyarországi áruház (az ötödik Budapesten) több, mint 3.500 m2 alapterületen helyezkedik el. " A Campona bevásárlóközpontban megnyitott legújabb áruházunkban továbbra is az Electro Worldre üzletekre jellemző páratlan termékválasztékunkat, szolgáltatásainkat és ellenállhatatlan árainkat kínáljuk vásárlóinknak. Az Electro World a Campona bevásárlóközpontban megnyitott üzletével is bizonyítja, hogy folytatja terjeszkedését a magyar piacvezető műszaki áruházláncok terén és szeretettel várja kedves vásárlóit vadonatúj áruházába." - nyilatkozta Sebestyén Péter az Electro World cégvezetője.

Az Electro World a háztartási műszaki cikkek teljes skáláját kínálja vásárlóinak: televíziók, DVD lejátszók, autórádiók, számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, fényképezőgépek, kis - és nagyháztartási gépek. A korszerű Campona áruház is az Electro World áruházakra már jellemző szolgáltatások széles választékát kínálja vásárlóinak, többek között: fotókidolgozást; PC klinikát a gyors szervíz és javítás érdekében; autórádió beszerelést; DVD kölcsönzőt; magazinokat, borhűtőket és minőségi Fissler konyhai kiegészítőket.

Minden kedves vásárlónk, aki a 2006.május 4-diki 4 napos nyitó akció alatt az Electro World Campona áruházában vásárol, nyerhet egy Suzuki autót (Suzuki Swift 1.3 GLX) vagy megnyerheti az öt wellness hétvége egyikét az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben. A nyilvános sorsolást 2006. május 8-án tartjuk 17.00 és 18.00 között az Electro World Campona áruházban. Az Electro World Campona fotópályázatán vásárlóink számtalan képet töltöttek fel weboldalunkra. A fotók témája: Ön mit tenne meg azért, hogy a nyitás napján az első vásárló lehessen. Gratulálunk a 10 legjobb fotó készítőinek munkájukhoz, ők 20 perccel a hivatalos nyitás előtt léphették át az Electro World kapuit.

" Az Electro World történetében először nyitott áruházat egy bevásárlóközpontban. Előző áruházaink megnyitásaihoz hasonlóan ezúttal is nagy érdeklődés mellett került sor az eseményre. Természetesen minden szükséges előkészületet megtettünk a zavartalan lebonyolítás érdekében és a csütörtöki megnyitónk ennek is köszönhetően hatalmas siker volt! Az előzetes várakozások beigazolódtak, mert nyitáskor a mobiltelefon, a plazma és az LCD TV, a mini DV kamera, valamint a laptop vált a legkeresettebb termékké." - tette hozzá Sebestyén Péter. A Campona áruház általános nyitvatartása hétfőtől péntekig, szombaton és vasárnap 10.00-től 20.00 óráig tart. Nyitóajánlatainkról és egyéb kiemelt szolgáltatásainkról a www.electroworld.hu oldalon érdeklődhet.