Erzsébet
0 °C
7 °C

Carlsberg bomba gól

2005.06.21. 10:12
Carlsberg két évvel meghosszabbította szponzorációs szerződését a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoollal, így mindenidők leghosszabb és legsikeresebb - 15 éves - szponzorációját üdvözölhetjük az Angol Bajnokságban.

A szerződést a Liverpool BL győzelme előtt már véglegesítették, így az megkoronázta az együttműködést. "Kitűnő kapcsolatban voltunk mostanáig, ezért nagy várakozással tekintünk a folytatás elé - mondta Rick Parry, a Liverpool főigazgatója. Ez a partnerség tizenhárom éve rendkívül sikeres, ezért örülünk, hogy a következő időszakban is együttműködünk majd."

#alt#A Carlsberg egyike a világ leggyorsabban növekvő és legismertebb márkájának, saját fejlesztésű sörélesztőjét ma a világ számos sörfőzdéjében használják a láger típusú sörök egyik alapanyagaként. A világ valószínűleg legjobb söre mindemellett nemzetközileg elkötelezett a futball iránt. A Carlsberg 1992 óta főszponzora a Liverpoolnak. "Nagy örömmel működünk továbbra is együtt a bajnok Liverpoollal, szeretnénk a focirajongóknak valódi élménnyé tenni a játékot." - nyilatkozta Keld Strudahl, a Carlsberg nemzetközi marketing igazgatója.

A Carlsberg a 2008-as futball EB hivatalos szponzora, az angol válogatott hivatalos söre.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft