Vendel
5 °C
20 °C

Kátyúk nélkül az információs szupersztrádán

2003.11.27. 09:27

Miközben lassan épülnek az autópályák, egyre jobban kiépül az ország információs sztrádája. A kátyú- és akadálymentes virtuális utazás terepének tesztelésére fogott össze az Információtechnológiai Kommandó a Kedvezményügy Munkacsoporttal. Jöjjön velünk szélessávon Ön is!

A rázós sztrádák kátyúktól fejbekólintós, döcögős utazásait lassan elnyeli az enyészet. Már az az időszak is a feledés homályába vész, amikor egyszerűbb volt Hong Kong-ba repülni, mint ugyanonnan Petrochina részvényt venni on-line.

Ma már elég felkeresni a legközelebbi UPC sztrádabelépő-értékesítési pontját weben, telefonon, vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodákban illetve a viszonteladóknál, hogy kicsivel később széles sávon tehessünk virtuális portyákat szerte-szét a nagyvilágban. A chello új előfizetői jelentős belépésidíj-kedvezménnyel szörfölhetnek a hálón, amíg csak bírják szusszal. Aki 2004. december 31-ig non-stop barangolásra vállalkozik az interneten, most ingyenesen kezdhet hozzá és 2004 január 31-ig havidíj nélkül teheti meg. Merészebbek, ha ugyanezt 2005 december 31-ig vállalják, garantáltan havi 1000 Ft. kedvezménnyel internetezhetnek 2004 február 1. és 2005 december 31. között. A sebesség megszállottjai, akik jelenlegi chello előfizetésüket chello plusra cserélik, és vállalják hogy legalább 2004 december 31-ig megtartják, 2004 január 31-ig a chello árán teperhetnek, akár 3 gépen is egyszerre. További információkkal szolgál a sztrádákról az akciós száguldás részleteiről a www.upc.hu vagy a www.chello.hu oldal.