Orsolya
7 °C
19 °C

Mennyi az annyi?

2004.11.17. 14:10
A napi hajszában nem mindig tudjuk pontosan, hogy mennyibe kerülnek cégünk bankköltségei. Ha van egy perce, most könnyen utánaszámolhat, nem fizet-e túl sokat, sőt kedvezőbb számlacsomagot is választhat.
Ha a bankügyekkel minden rendben van, hajlamosak vagyunk a nagyvonalúságra olyan apróságokkal kapcsolatban, mint a bankszámla költségei. Pedig ha egy kicsit utánaszámolnánk, legtöbbünk valószínűleg elcsodálkozna, milyen sok pénz folyik el apránként az egyenlegek között.
A CIB Bank a céges banki szolgáltatások piacán hosszú évek óta az egyik vezető pénzintézet, és internetes banki szolgáltatásaival is kimagaslik a mezőnyből. Az internet adta lehetőségeket kihasználva a CIB Bank most arra vállalkozott, hogy saját és potenciális céges ügyfelei részére az igényeiknek leginkább megfelelő számlacsomag kiválasztásában segítséget nyújtson. Néhány adat a megfelelő rubrikába a legutóbbi számlaösszesítő alapján, és máris felizzik a CIB Bank kalkulátora.
 
Az eredmény alapján a CIB Bank a legkedvezőbb számlavezetési megoldást ajánlja fel, melyek között ott szerepel a CIB Bank legalacsonyabb havidíjú konstrukciója: a CIB Mikro Üzleti Számla is. Ezt a csomagot, mely magában foglalja a bankszámlákhoz járó legfontosabb szolgáltatásokat - egészen a CIB Internet Bankig - alacsony számlaforgalmú ügyfeleknek találták ki, és havidíja mindössze 1990 Ft