Cecília
3 °C
12 °C

CIB Bevásárlókártya

2003.12.11. 17:32
Bizonyára Ön is hallott a sarki fűszeresnél való vásárlás régi, jól bevált és népszerű módjáról. A vevő egész hónapban vásárolhatott anélkül, hogy fizetett volna, a fűszeres pedig feljegyzett minden tételt, amiket a hónap végén összesített és elkészítette a számlát. Vagyis egy hónapon keresztül megelőlegezte vevői számára vásárlásaik összegét. Ezt a hagyományt elevenítette fel és helyezte XXI. századi a alapokra a CIB Bank a Bevásárlókártya bevezetésével.
Lepje meg magát CIB Bevásárlókártyával és élvezze annak kényelmét, hogy pillanatnyi pénzügyi helyzetétől függetlenül vásárolhat.

CIB Bevásárlókártyával lehetősége nyílik arra, hogy vásárlásai ellenértékét majd csak a vásárlást követően, akár egy összegben, kamatmentesen rendezze. Amennyiben a fordulónapon fennálló tartozásait a fizetési határidőre mindig teljes mértékben rendezi, minden hónapban kamatmentesen használhatja a CIB Bank pénzét a megújuló 100 000 Ft-os vásárlási keretig, mialatt a saját pénze másutt kamatozhat. A minimálisan visszafizetendő részlet a fordulónapon fennálló tartozás mindössze 10%-a, amit a CIB Internet Bankon keresztül is rendezhet.

7 érv a Bevásárlókártya mellett
1. 100 000 Ft-os vásárlási keret, amit bármikor, bármire elkölthet!
2. Mindig kihasználhatja a kedvező vásárlási lehetőségeket!
3. Ráér havonta rendezni a számlát és akár még kamatot sem kell fizetnie!
4. Minden magyarországi bankkártya-elfogadó üzletben, több mint 20 000 helyen vásárolhat vele!
5. Tetszőlegesen határozhatja meg a visszafizetés összegét és idejét!
6. A vásárlásokról és az aktuális egyenlegről sms-t küldünk a mobiltelefonjára, díjmentesen!
7. Az igénylés egyszerű: csupán érvényes személyazonosító igazolványra és lakcímkártyára van szüksége!

A Bevásárlókártyáról részletes tájékoztatást kaphat a Bevásárlókártya Infovonalon a 06 40 22 44 66-os helyi tarifával hívható kékszámon, vagy a www.bevasarlokartya.hu honlapon.

Bevásárlókártya THM éves kártyadíj nélkül: 0-33,98%
Éves kártyadíj: 3 499 Ft