Vendel
5 °C
20 °C

CIPRUS HÁZ - a nyugalom szigete

2006.03.20. 09:38
A belváros szűk. Az agglomeráció messze van. Egyre több fiatal lakásvásárló jön rá, hogy a város belsejében kell megkeresni azokat a kis városszigeteket, ahol kellemes életet alakíthat ki szingliként és családdal, gyerekekkel is. A legértékesebb helyek jellemzője, hogy közel a belváros, 5 percnyire a villamos, metró, de a lakás mégis egy nyugodt, kisvárosias kerületrészben bújik meg, saját élettel, hangulattal és fodrásszal, iskolával, kávéházakkal. Ha a közelben akad egy nagy park is, az már igazi főnyeremény. A Stadionok és a régi Ügető közelében 2006-ban ezt az életmód-koncepciót kínálja a környék egyik legjobban átgondolt lakópark fejlesztése, a Ciprus utcai Ciprus Ház.
Ciprus Ház

Modern helyi városközpont körvonalai alakulnak a X. és VIII. kerület határán a régi Ügető helyén bevásárló és szórakoztatóközponttal, hozzá kapcsolódó kávézókkal, művészeti piaccal és óriási területű pihenőparkkal. A Kerepesi útról a Stadionokkal szemközt lekanyarodva találunk rá ennek a forgalmas kerületrésznek a rejtett zöldövezeti háromszögére, és jutunk el a kellemes hangulatú Ciprus utcába.

Tudatosan törekedtünk ilyen frekventált, de zöldövezeti szigeten levő terület megtalálására, mondja Israel Benyakar, a Ciprus Ház projekt beruházója - hiszen a korszerű városi életmódnak megfelelő negyedek egyre értékesebbek lesznek a jövőben. A Hungária körút és Kerepesi út közelsége és a kisvárosias hangulatú csendes környező utcák mellett a Ciprus Ház telkének kiválasztásakor fontos volt a sportpálya az épület közvetlen szomszédságában. Az, hogy az ember gyalog átmehet sportolni, és nem kell még villamosra sem szállnia, óriási érték az aktív életet élők számára. A környék csendes és tiszta, a körzetében pár éve épült igényes lakóházak és irodaház helyezkedik el. A környék tömegközlekedése kiemelkedően jó. A Hungária körúton villamossal és busszal, illetve a Stadionok megállóból metróval bármely irányba gyorsan eljuthatunk.

Fejlődő városnegyed: öt-tíz év múlva jóval drágább lesz!

Ciprus Ház

Sokan csak most kezdik felismerni, hogy egy jó adottságú fejlődő területen venni lakást jó befektetés is egyben, hiszen az olcsóbb telek miatt egy lakás például a Ciprus Házban ma még a kis és közepes megtakarítással rendelkezők számára is megvásárolható, 5-10 éven belül viszont az ilyen városnegyedekben a lakások értéke jelentősen emelkedik majd.

A nyugalom szigete - Füvesített belső park

A másik szempontunk az volt, hogy egy teljes tömböt megkaphassunk, így sokkal ötletesebb térmegoldásokat, jobb adottságú lakásokat hozhattunk létre, mint egy foghíj beépítésnél. Ez tette lehetővé a felső szinteken a hangulatos nagy tetőkertes lakások és a sok világos, erkélyes lakótér kialakítását. A régi háztömbök szétszabdalt belsőudvaraival szemben a Ciprus Házban mi az optimális megoldást, tágas belső füvesített parkot tudunk kialakítani, amely saját, védett zöldterülete lesz a lakóknak és gyermekeiknek.

Modern, egyedi lakások

Ciprus Ház

Az épület praktikus, modern elrendezésű, nagyrészt erkélyes lakásokból áll, melyek a környező csendes utcákra vagy a belső parkra néznek. A lakások változatos méretűek, és külön hangsúlyt kap, hogy a belső elrendezést az időben jelentkezők a saját elképzelésük szerint alakíthatják. A lakók kényelmes és gyors ellátását közelben található üzletek és szolgáltató helységek biztosítják.

www.ciprushaz.hu

Ciprus Ház - Adatok
Elhelyezkedés: Budapest, VIII. kerület Ciprus u. 8.
Átadás: 2007 utolsó negyedév
Lakásméretek: 29-79m2-ig
Árak: 235.000,-Ft/m2-tol
Épület leírása: 4 épületszárnyból álló, funkcionálisan egységet képezo lakóház, 8 emelettel, belso parkkal, teremgarázzsal, ahonnan lifttel juthatunk a kívánt szintre.
Szolgáltatások: szemben BKV sportpálya, szabadtéri sportok, teniszpálya, kondícionáló terem, aerobik, gyógyszertár, benzinkút, fogtechnika.
Vásárlás: Élelmiszerüzlet, épülo bevásárló központ, közeli kisüzletek
Közlekedés: 1, 1A, 37-es, 37A villamos, 901-es éjszakai járat, 2-es metró Stadionok megálló.
Beruházó: GB Európa Ingatlan, www.ciprushaz.hu
A bevezeto akciós kondíciókról érdeklodjön Bajtek Rózsánál, tel: 327-84-24, 323-1289