Nándor
7 °C
23 °C

Honda Civic BAR limitált széria

2004.07.28. 13:14
30 darab 1.4-es Honda Civic Forma-1-es Honda-BAR külsőt és kiegészítő felszereltséget kapott: spoilerekkel, 15 collos felnikkel, titán váltógombbal, bőr kormánykerékkel.
Tekintse meg! A Honda Civic BAR már első ránézésre sportos hangulatot áraszt. Exkluzív könnyűfémtárcsák, háromküllős bőr kormánykerék, erős oldaltartású ülések, fehér hátlapú sportos műszerek jellemzik. Üljön be, és ugyanazt élheti át vezetőként, amit kéthetente eddig csak nézőként. A Forma-1-es futamok állandó szereplőjeként a BAR-Honda egyre feljebb tör, a pole pozíciót ostromolva. Tudja meg Ön is, milyen érzés ez! Üljön be a Honda Civic BAR-ba, és indítson!

A limitált széria modelljét a Honda legendásan erős és gazdaságos 1,4 literes benzinmotorja repíti előre. Az ötfokozatú titán sebváltó a műszerfalon van, így az jóval sportosabb és kényelmesebb vezetési élményt biztosít.

Az utastérben a tárolóhely 10,5 liter, a csomagtartó pótkerékkel is 315 liter, de az osztott háttámlák lehajtásával ez tovább növelhető, mivel a Civic-ben sík padlólemezt alakítottak ki. A sportosságon és a felszereltségen túl a Honda ezúttal is különös figyelmet fordított a biztonságra. A Honda Civic az Euro NCAP vizsgálatán 4 csillagos eredményt ért el.

Siessen! Tényleg csak harminc van belőle.