Vendel
5 °C
20 °C

Ablakos

2017.04.06. 10:50
Újságolvasó alkalmazásunk kiváló terepe a felhasználókból ösztönös interakciót kiváltó rich media hirdetési megoldásainknak. Varázslatosan érdekes in-app hirdetéseink nem tolakodnak, kéretlenül nem csinálnak semmit, egyszerűen csak élmény velük találkozni. Ebben a cikkben minden kiderül az Ablakos hirdetésről, megnézheti működés közben, sőt feltöltheti saját kampányát is, hogy gyönyörködjön benne.

Ezzel a hirdetéssel olyan cikkoldalakon találkozik a felhasználó, amilyet most éppen ön is olvas. Első pillantásra megszokott, állóképes hirdetésnek tűnik, a megjelenése akkor válik érdekessé, miközben egyre mélyebben hatol a cikk testébe, azaz lefelé gördít. A  hirdetés nem mozog együtt a cikkel, az írott szöveg mozog fölötte.

Ezzel a hirdetési formával sem szeretnénk túlságosan zavarni a felhasználói élményt, emiatt például nem is futhat egyszerre ugyanazon a napon, ugyanazon a kiadványon a többi rich media formátummal, amikről már vagy olvasott itt, vagy hamarosan fog.

Nézze meg a sajátját!

Az Ablakos hirdetéshez elég egy 480x654 pixel méretű statikus képet gyártania, ami Androidon és iOS-en is remekül mutat majd. Ezt akár most is megnézheti a saját szemével, ha hirdetése zóna azonosítóját ebben a cikkben a jobb felső sarokba tappintva felugró ablakba pötyögi. A zóna azonosítót adszerver ügyosztályunktól kapta meg, ha nem, kérje!

Tudnivalók és specifikáció

Méret: 480x654 pixel statikus kép

Leírás: az Index alkalmazások (iOS, Android) kiadványaiban megjelenő, cikkoldali rich media megoldás, amelyre egy 480x240-es ablakon keresztül látunk rá.

Működés: Fixen elhelyezett hirdetés, lefelé görgetéskor fix pozícióban marad.

A mobil rich media megoldások (tiltorama, magnet, magic, ablakos) azonos zónában jelennek meg, így azonos napra, azonos kiadványra nem rendelhetők.

Anyagleadás: 2 munkanappal megjelenés előtt, CEMP SH technikai specifikáció

Árak: CEMP Sales House árlista és médiaajánlat .