Előd
7 °C
16 °C

Cut-Gimmeshot Turné

2003.09.04. 09:09
A Cut Gimmeshot Turné több mint tíz városba hozta el a hazai hip-hop zene legismertebb DJ-it. Mangó, Bosi és Skunk a Cut jóvoltából a legmodernebb hangtechnikával hozhatta lázba a hip-hop zene hazai rajongóit, a helyi freestylerek pedig végre rangos mezőnyben tehették próbára tudásukat egy értékes Shure mikrofonért.

#alt#A rendezvény főszervezője a következőképpen foglalta össze a turné lényegét:

"A hip-hop itthon még rétegzenének számít, de egyre több rajongója akad. A Cut most egy olyan feltörekvő csapatot karolt fel, amely érzi ennek a zenének és kedvelőinek minden rezdülését. Az ital támogatásával most lehetőség nyílt arra, hogy a vidéki fiatalok is színvonalas bulikon szórakozhassanak."

- Milyen volt a hangulat a turné állomásain?

#alt#"Szinte minden helyszínen nagyszerű buli alakult ki. A helyi srácok már várták a csapatot, készültek a freestyle-partira, igyekeztek egymást és a Gimmeshot freestyler-eit is lenyomni. A lányok táncoltak, sikítoztak, és aki a legnagyobb közönségsikert aratta, már vihette is a Shure mikrofont. Emellett persze a breakdance csapat is közönségére talált. A program egészében egy jó hangulatú, laza bulit nyújtott a műfaj egyre népesebb közönségének."

- Miben látod a turné újszerűségét?

#alt#"Számos zenei turnéról hallottam már, de a hip-hop műfaj eddig nem kapott olyan támogatást, amely lehetővé tette volna, hogy eljusson a vidéki srácokhoz. A Cut tette egyedivé a turnét, biztosította a hangtechnikát és a helyszíneket, így a DJ-k már csak a bulival kellett, hogy foglalkozzanak."

- Milyen emlékezetes pillanatokra emlékszel vissza, volt-e olyan állomás, amelyik különösen jól sikerült?

#alt#"Nem emelnék ki egyet sem a sorból, mindegyik más volt. Sopronban a Heavy Tools Freestyle Park szolgáltatta a különlegességet félcsövekkel, BMX és görkori bemutatókkal. Szegeden a Ladánybene koncerttel egy időben kezdődött a buli, mégis teltház volt. Egerben, egy pici kis helyen záráskor vagy 80-100 lány táncolt a teraszon. Egyszóval mindenhol kiváló volt a hangulat. Jöttek a fiatalok, érdeklődtek, kérdezték mi az a Cut, hol lehet kapni."

#alt#A turné elmaradhatatlan társa, az új, mind népszerűbb alkoholos kevert ital a Cut, formabontó új ízével szintén nagy sikert aratott. Édes, frissítő íze jól ment a turné laza, fiatalos hangulatához. A kóla, vodka és sör tökéletes összeállítása állomásról állomásra vált kedveltebbé.

A turné azonban még nem ért véget. Szeptemberben Debrecenben, októberben Miskolcon bukkan fel a turnébusz a Gimmeshot csapattal, és az új italt kínáló, piros-narancssárgába öltözött Cut-hostess-ekkel. Még nem maradtál le semmiről. Gyere el, és érezz rá a Cut és a hip-hop ízére.

Nyerj menő Cut cuccokat és mond meg Te a CUT igazságot! Részletek a Cut honlapján:
www.cut2chill.com