Gyöngyi
9 °C
9 °C

Megéri kicsit extrémnek lenni...

2005.06.15. 10:25
Extremitás a hétköznapokban? Mindannyian találkozunk ilyen szituációkkal - és a legtöbb alkalommal a fejünkhöz is kapunk: "Miért pont MOST nincs nálam a fényképezőgépem?!" Nos, akik az utóbbi egy hónapban szemfülesek voltak, az elkapott pillanatokat értékes ajándékokra válthatták - az Extreme Digital fotópályázatán ugyanis épp az ilyen típusú pályaműveket jutalmazták. És még korántsincs vége a nyereményáradatnak...
Miben más az Extreme Digital Mammut-beli szaküzlete?
A több, mint 400 nm2-en elhelyezkedő szaküzlet ötvözi a fotóáruházak nagy területéből és széles termékpalettájából adódó előnyöket a bolt filozófiájából fakadó kiemelt szakmai kiszolgálással. A bolt különlegességét az igényes és tágas bemutatótermi környezeten kívül a szakmailag felkészült eladók, tanácsadási és szakmai konzultációra való lehetőség, illetve a termékek helyszíni kipróbálásának lehetősége biztosítja.

Az üzlet célja a vevőkör fotótechnikai kiszolgálásán kívül szakmai rendezvények helyszíneinek biztosítása, oktatások, tréningek megtartása, kiállítások és klubrendezvények szervezése, amelyek elősegíthetik a magyarországi digitális fotókultúra kialakulását.

A szervezők várakozásait is meghaladó sikerrel zárult az Extreme Digital "Van képed hozzá?" elnevezésű, tavaszi digitális fotópályázata. A felhívásra amatőr és profi fotósok jelentkezését vártuk, témaválasztás tekintetében pedig a szlogenhez illeszkedően meghökkentő, extrém üzenettel bíró alkotásokra helyeztük a hangsúlyt.

Kezdeményezésünk mind a szakma, mind a közönség körében páratlan sikert aratott: az alig egy hónapos pályázási idő alatt több, mint 2500 pályázati anyag érkezett felhívásunkra.

A beérkezett pályaműveket prominens zsűritagok értékelték, a legjobbaknak ítélt pályaművek között számos értékes díjat osztottunk ki: a több, mint kétmillió forint összértékben összeállított ajándékcsomagok, profi fotós szettek és kiegészítők hozzásegítik a tehetségeket képességük további tökéletesítéséhez.

A zsűri által kiemelt, 30 legszínvonalasabb művet 2005. június 8-26. között a nagyközönség is megtekintheti a Mammut I. üzletközpont II. emeletén található Extreme Digital fotó- és számítástechnikai szakáruházban.


I. DÍJ: Kornfeld Andrea, Budapest - Szellemek vágtája

II. DÍJ: Birton Szabolcs, Budapest - 'rain drops' or find yourself in somebody

III. díj: Molnár Árpád, Szeged - Zümmögsz királylány?

A HP különdíjasa: Szabó László, Érd - Szép új világ

A versengés azonban nem ér véget az eredményhirdetéssel: a látogatók a kiállítás ideje alatt szavazhatnak arra a képre, amely a helyszínen kiállítottak közül a leginkább elnyeri tetszésüket! A közönségdíjas kép alkotója egy 100.000 Ft értékű Extreme Digital vásárlási utalvánnyal gazdagodik. De szavazni is érdemes, hiszen a nyertes képre szavazók között egy HP 4 megapixeles digitális fényképezőgépet sorsolunk ki a kiállítás befejeztével.

A közönségdíjra szavazni a helyszínen személyesen és sms-ben lehet ezen időszakban.

További információkkal kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségeken: Tel.: 452 0090, e-mail: palyazat@edigital.hu