Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Megéri kicsit extrémnek lenni...

2005.06.15. 10:25
Extremitás a hétköznapokban? Mindannyian találkozunk ilyen szituációkkal - és a legtöbb alkalommal a fejünkhöz is kapunk: "Miért pont MOST nincs nálam a fényképezőgépem?!" Nos, akik az utóbbi egy hónapban szemfülesek voltak, az elkapott pillanatokat értékes ajándékokra válthatták - az Extreme Digital fotópályázatán ugyanis épp az ilyen típusú pályaműveket jutalmazták. És még korántsincs vége a nyereményáradatnak...
Miben más az Extreme Digital Mammut-beli szaküzlete?
A több, mint 400 nm2-en elhelyezkedő szaküzlet ötvözi a fotóáruházak nagy területéből és széles termékpalettájából adódó előnyöket a bolt filozófiájából fakadó kiemelt szakmai kiszolgálással. A bolt különlegességét az igényes és tágas bemutatótermi környezeten kívül a szakmailag felkészült eladók, tanácsadási és szakmai konzultációra való lehetőség, illetve a termékek helyszíni kipróbálásának lehetősége biztosítja.

Az üzlet célja a vevőkör fotótechnikai kiszolgálásán kívül szakmai rendezvények helyszíneinek biztosítása, oktatások, tréningek megtartása, kiállítások és klubrendezvények szervezése, amelyek elősegíthetik a magyarországi digitális fotókultúra kialakulását.

A szervezők várakozásait is meghaladó sikerrel zárult az Extreme Digital "Van képed hozzá?" elnevezésű, tavaszi digitális fotópályázata. A felhívásra amatőr és profi fotósok jelentkezését vártuk, témaválasztás tekintetében pedig a szlogenhez illeszkedően meghökkentő, extrém üzenettel bíró alkotásokra helyeztük a hangsúlyt.

Kezdeményezésünk mind a szakma, mind a közönség körében páratlan sikert aratott: az alig egy hónapos pályázási idő alatt több, mint 2500 pályázati anyag érkezett felhívásunkra.

A beérkezett pályaműveket prominens zsűritagok értékelték, a legjobbaknak ítélt pályaművek között számos értékes díjat osztottunk ki: a több, mint kétmillió forint összértékben összeállított ajándékcsomagok, profi fotós szettek és kiegészítők hozzásegítik a tehetségeket képességük további tökéletesítéséhez.

A zsűri által kiemelt, 30 legszínvonalasabb művet 2005. június 8-26. között a nagyközönség is megtekintheti a Mammut I. üzletközpont II. emeletén található Extreme Digital fotó- és számítástechnikai szakáruházban.


I. DÍJ: Kornfeld Andrea, Budapest - Szellemek vágtája

II. DÍJ: Birton Szabolcs, Budapest - 'rain drops' or find yourself in somebody

III. díj: Molnár Árpád, Szeged - Zümmögsz királylány?

A HP különdíjasa: Szabó László, Érd - Szép új világ

A versengés azonban nem ér véget az eredményhirdetéssel: a látogatók a kiállítás ideje alatt szavazhatnak arra a képre, amely a helyszínen kiállítottak közül a leginkább elnyeri tetszésüket! A közönségdíjas kép alkotója egy 100.000 Ft értékű Extreme Digital vásárlási utalvánnyal gazdagodik. De szavazni is érdemes, hiszen a nyertes képre szavazók között egy HP 4 megapixeles digitális fényképezőgépet sorsolunk ki a kiállítás befejeztével.

A közönségdíjra szavazni a helyszínen személyesen és sms-ben lehet ezen időszakban.

További információkkal kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségeken: Tel.: 452 0090, e-mail: palyazat@edigital.hu

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.