Cecília
3 °C
12 °C

Egerek helyett

2005.10.03. 10:25
Az egér fogalma összeforrt a számítógép használattal, legalábbis az elmúlt 15 évben mindenképp. A fejlődés azonban nem állt meg: új megoldást képviselnek a Wacom digitális táblák, amelyekkel kényelmesen és gyorsan tudjuk gépünket irányítani.
#alt#

A Wacom Intuos3 névre hallgató terméke a csúcsmodellek sorozatába tartozik. A digitális rajztábla megjelenésében is igen impozáns: a középszürke lapot körben egy vastag, átlátszó műanyag réteg borítja, míg középen az aktív felületen egy világosszürke betét található. A lap felhasználó felőli oldala lekerekített, így nem vágja a csuklót.
A táblához egy vezeték és elem nélküli egér és egy toll is jár. Az egér új funkcióval látja el a táblát, így az nem foglalja feleslegesen az asztalt akkor sem, ha a ceruza a számára kialakított tartóban pihen. Ennél részletesebb leírást a tábláról itt találhatunk.

Hogy juthatunk hozzá a 60 000 Ft értékű digitális táblához?

#alt#

Akár meg is vásárolhatjuk, de más formában is szert tehetünk rá. Hogyan? Vásároljuk meg az Adobe közelmúltban megjelent új kiadványszerkesztő programcsomagját!

Mindenki, aki 2005. szeptember 6. után egy Adobe Creative Suite Premium 2.0 HU programcsomagot vásárol az Adobe hivatalos magyarországi viszonteladói hálózatán keresztül, ajándékba kap egy 60.000,- Ft + Áfa értékű Wacom Intuos3 A5 rajztáblát.

A kedvezményről részletes leírást itt olvashatunk.

#alt#

Az Adobe Creative Suite 2 egy teljes kiadványszerkesztő, grafikai, nyomdai előkészítő egység. A termék legfőbb erőssége az, hogy minden megtalálható benne, amire egy kreatív stúdiónak vagy nyomdának szüksége lehet; szkenneléstől kezdve a levilágításig vagy akár az internetes publikációig. Mindezt a komponenselemek összehangolt működése biztosítja.

Részletes bemutatót a szoftvercsomagról itt találhatunk.

#alt#

Aki személyesen is szeretne meggyőződni a fenti szoftvercsomag és az ajándék Wacom digitális tábla tökéletes összhangjáról, azt szeretettel várja az Adobe magyarországi disztribútora és médiapartnere a szoftver.hu az október 13-án megrendezésre kerülő Adobe Roadshow Budapest 20005 egész napos szakmai konferencián. A szervezők elsősorban a kreatív tervezőket, multimédia fejlesztőket, animátorokat, marketing-kommunikációs, nyomda-, és reklámipari szakembereket szeretnék ellátni a kreatív szakma legfontosabb szoftveres újdonságaival.

A konferencia ingyenes, az érdeklődőknek csupán regisztrálniuk kell magukat a www.szoftver.hu/adoberoadshow oldalon.