Salamon
6 °C
14 °C

Hétvégén még szavazhatunk kedvenc e-kereskedőinkre

2006.10.13. 15:04
Október 15-én (vasárnap) éjfélkor lezárul Az Év Internetes Kereskedője Díj 2006 közönségszavazási időszaka. Az elmúlt egy hónapban az internetezők kedvenc online boltjaikra szavazhattak a www.evker.hu internetes oldalon. Eddig is több ezren adták le voksukat kedvenceikre, de az utolsó napokban látványos hajrába kezdtek magunk az online shopok is. Az egyelőre még titkos listán szereplő, szavazatot kapott vállalkozások a legkülönfélébb módon próbálják szavazásra ösztökélni holnapjuk látogatóit: a rendszeretők a verseny honlapjáról letölthető bannert használják, de nagyon sok házi készítésű pop-up ablak is megjelent az online boltok kirakataiban az utóbbi napokban.

Az igyekezet érthető, hiszen a tavalyi nyertes, a Bookline igazgatója Dietrich Tamás is kiemelte: „Nagyon büszkék vagyunk az Év Internetes Kereskedője Díjra, sokat jelent nekünk, hogy ennek a megtisztelő címnek a birtokosai lehetünk. A Díj logója kint van a honlapunkon, ahol megemlítjük, sőt több szakmai fórumon, így legutóbb egy neves könyv-szakmai folyóiratban is hangsúlyozták, hogy a díj birtokosai vagyunk. Igen hasznosnak tartom a kezdeményezést, mint minden versenyt vagy megmérettetést, amelyben az idén is szeretnénk részt venni”

A megtisztelő címen és a nyereményként szolgáló több millió forint értékű online kampányon felül további előnyökkel is járhat ha egy online bolt kimagaslóan szerepel: A www.bortarsasag.hu honlapot működtető Bortársaság Boltok Kft., a 2005-ös Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője Díj győztese a Díj kapcsán a vásárlók bizalmának megerősítését emelte ki: „Magyarország le van maradva az internetes kereskedelemben Európához képest, ezért minden olyan kezdeményezést nagyon hasznosnak tartunk, amely népszerűsíti az online vásárlást. A díj megnyerése után nagyon sokan gratuláltak, de ami még fontosabb, hogy a megmérettetés és elismerés nagymértékben növelte a vásárlóink bizalmát! Az elismerés az óta is kint van a honlapunkon, maximálisan jó kezdeményezésnek tartjuk a versenyt”- mondta Tálos Gábor, a Bortársaság ügyvezetője.

Az internetes szavazás végeredménye dönti el, ki lesz az a 10 internetes kereskedő vállalkozás, amelyből a szakmai zsűri kiválasztja 2006 legjobb e-kereskedőjét. A díj ünnepélyes átadására november 8-án az Inter-Európa Bank székházában kerül sor. Az év internetes kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt, és számos egyéb kedvezményt is igénybe veheti. Az Index a 2006-os Év Internetes Kereskedője Díj médiatámogatója.