Jenő
3 °C
8 °C

A Sportkórház lett az év kórháza

2006.01.12. 14:42
A tavaly szeptembertől december végéig tartó internetes szavazást és ezzel a "HáziPatika.com - Az év kórháza 2005" címet a közel 63 000 szavazat alapján az Országos Sportegészségügyi Intézet nyerte.
Átadták a HáziPatika.com - év kórháza 2005 díját.
A díjakat Dr. Rácz Jenő Egészségügyi Miniszter, Dr. Éger István a Magyar Orvos Kamara elnöke és Kocsis Gábor a HáziPatika.com ügyvezető igazgatója adta át a nyerteseknek a Magyar Tudományos Akadémia könyvtártermében. Tekintse meg a díjátadó képeit!

Választottunk: ki így, ki úgy!
Szeretné tudni, melyik kórházban a legjobb az orvosi ellátás, vagy hol a leggondosabbak a nővérek? Netán az ellátás minőségére vagy a kórházak felszereltségére, tisztaságára kíváncsi? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a HáziPatika.com "Az év kórháza" szavazás alapján. Az internetes szavazás további célja az volt, hogy felmérje a lakosság véleményét, tapasztalatait a kórházakról és a betegellátás jelenlegi színvonaláról.

Öt kategóriában lehetett szavazni
A kórházakra öt kategóriában - orvos-szakmai ellátás, ápolás- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság - lehetett szavazni, a kapcsolódó fórumokon pedig mindenki bővebben is kifejthette tapasztalatait, véleményét.
Az oldal népszerűségét és létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a HáziPatika.com - "Az év kórháza" oldalait a négy hónap alatt több mint hétszázezerszer töltötték le.

A kórházak fórumain élénk az élet
Bár a szavazás december 31-ével véget ért, a kapcsolódó fórumon azóta is aktív élet zajlik. Rengeteg vélemény, élménybeszámoló érkezett és érkezik az egyes kórházakról. Továbbra is érdemes nézegetni, olvasgatni a hozzászólásokat, vagy megírni tapasztalatainkat, ezzel is hozzásegítve másokat a hasznos információkhoz.

A legjobbakat jutalmaztuk
A január 10-én megtartott ünnepélyes díjátadón az erkölcsi elismerés mellett, a nyerteseket olyan díjjal is támogattuk, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. Mivel jelenleg a kórházak számítástechnikai fejlettsége elmarad a kívánatostól, ezért "Az év kórháza" díj nyerteseit - a program szponzorainak köszönhetően - korszerű számítógépekkel jutalmaztuk.

Jövőre újra ugyanitt
A nagy sikerre való tekintettel a HáziPatika.com évről évre szeretné megrendezni az internetes választást, mely remélhetőleg idővel a legrangosabb nem-szakmai díj szerepét tölti majd be. Bízunk abban, hogy a betegek véleményét nagymértékben tükröző díj hasznos információkkal és tanulságokkal szolgál, és új lendületet adhat a hazai kórházi ellátás színvonalának emelkedéséhez.

A HáziPatika.com - Az év kórháza 2005 díj nyertesei:

Az év kórháza 2005-ben: Országos Sportegészségügyi Intézet - Budapest

II. helyezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Kórháza - Nagykanizsa

III. helyezett: PTE ÁOK OEC Balesetsebészeti és Kézsebészeti Klinika - Pécs

Országos Sportegészségügyi Intézet - Budapest
További képek az Országos Sportegészségügyi Intézetről

A kategóriák győztesei:

Orvos-szakmai ellátás kategória győztese: Országos Sportegészségügyi Intézet -Budapest

Ápolás- és szakszemélyzet kategória győztese: Országos Sportegészségügyi Intézet - Budapest

Infrastruktúra kategória győztese: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Kórháza - Nagykanizsa

Ellátás kategória győztese: Országos Sportegészségügyi Intézet - Budapest

Környezet és tisztaság kategória győztese: PTE ÁOK OEC Szívgyógyászati Klinika - Pécs

Gratulálunk a győzteseknek!

Ismerje meg a végleges rangsort!