Vendel
6 °C
21 °C

EVO Jég-gokart!

2004.01.21. 09:29

Gyere és légy részese egy igazi extrém őrültségnek! Gokartozz a legnagyobbakkal jégen! Versenyezz meglepetés vendégünkkel, valamint a hazai rally és gyorsasági autózás kivállóságaival! Tudtad, hogy a Forma 1 legnagyobbjai Michael Schumacher, David Coulthard is a téli edzéseket jég-kartozással tölti!? Ők őrültek? Ha igen, akkor legyél Te is az! Engedj a csábításnak, és vegyél részt a Budapest SportAréna és a Hungarokart Center közös rendezvényén! Olyan fergeteges partyt ajánlunk, olyan egyedi sportrendezvényt szervezünk Neked és az autósport szerelmeseinek, amilyenre még nem volt példa! A világ számos országában rendeztek már ehhez hasonló egyedi, látványos eseményeket (Franciaország, Belgium, Hollandia, stb) és most a jég-kartozást egy komplett show-műsorba ágyazva elhoztuk Nektek Magyarországra is. Budapestre a SportArénába! Abba a gigantikus épületbe, abba a sportkatlanba, ahol csak a legjobbaknak jut hely! Ráadásul, ha szerencsés vagy ki is próbálhatod ezt a sportot! Jobb vagy a Profiknál????

#alt#

A verseny lényege, hogy mind a sztárok, mind az autóversenyzők adott 5 perc alatt hány kört tesznek meg? A hírességek közül 5 versenyző jut a döntőbe. A döntőben már a befutási sorrend számít, ami egyébként 10 körből áll.!

Ha pedig a gokartozást inkább csak nézni kívánod, akkor a TV2-es sztárokon túl a Hooligans együttes fellépésével / koncertjével is meglepünk!

Nos, ez még mindig nem lenne elegendő? Nem baj! Megfejeltük az eseményt egy after-partyval. Hivatásos DJ! Szuper zene. Őrületes fények, discó hangulat, és amit még nem árultunk el: az ország legcsinosabb topless táncoslányai pörgetik fel a nyitás pillanatától zárásig a hangulatot!

Várunk tehát a SportArénában 2004. január 24-én. 18.00 órakkor! Ott leszel??? Mi nem hagyjuk ki!

Jegyek elővételben is kaphatók a Ticketpro hálózatnál vagy a rendezvény napján szintén a pénztáraknál!

#alt#