Jolán
0 °C
6 °C

Miss Fashion Fever™ Barbie® díj

2005.05.24. 15:38
Vajon ki lesz az év Miss Fashion Fever™ Barbie®-ja? A Mattel Toys Hungary az új babakollekciójának bevezetése kapcsán egy hagyományteremtő versenysorozatot szervez, amelynek első állomása a Minimax által rendezett gyereknapi ünnepség, május 29-én a Millenáris Parkban.

A Miss Fashion Fever™ Barbie® díjjal hagyományteremtő versenysorozatot szeretne elindítani a Mattel Toys Hungary, a Fashion Fever™ Barbie® babák forgalmazója. Egy rendhagyó versenyt, amelyben a gyerekeket játékosan vezetik be a divat világába, úgy hogy a tervezéstől a bemutatásig minden állomást végig kell járniuk. Egy komplex versenyt, amelyben fontos a szépség, a megjelenés és öltözék valamint a fantázia is. A verseny első állomása a Millenáris Parkban rendezendő Minimax gyereknap, május 29-én.

A versenyben nincs megszabva, hogy saját készítésű vagy vásárolt ruhával lehet-e indulni, a cél, hogy a gyerekek egy kicsit szabadon engedhessék fantáziájukat. Megismerhessék a divat világát és azt, hogy milyen "érzés" lehet trendi Fashion Fever™ Barbie®-nak lenni.

A versenyre két külön kategóriában lehet nevezni: utcai és alkalmi viselet. A verseny bírái több szempontot is figyelembe vesznek: mozgás, szépség és az ötlet. A döntőbe jutó versenyzők közül, a zsűri választja ki a győztest, aki egy éven át viselheti, a Fashion Fever™ Barbie® címet. Az elismerés mellé természetesen Fashion Fever™ ajándékok is járnak, amelyek segíthetnek a következő versenyre való felkészülésben.

A versenyre a Minimax internetes oldalán keresztül lehet nevezni. A következő Fashion Fever™ eseményt őszre tervezik, de ennek részletei még titkosak, de ez a verseny is a divathoz fog kapcsolódni. A szervezők célja, hogy egy hosszú távú versenysorozatot indítsanak el, a gyerekekkel és a divattal a középpontban.

A Minimax gyereknapi rendezvényének további programjai:

A Minimax célkitűzése, hogy a gyereknapi programokon a gyerekek minél többet játszhassanak, szórakozhassanak és nevessenek, hiszen a gyereknapnak róluk kell szólni. A gyereknapi program összeállításánál figyelembe vették a különböző korosztályok érdeklődését is.

A fogadóban PlayStation2 Játékzóna várja a számítógépes játékok szerelmeseit, a Minimax Kalandjátékon indulóknak 6 feladatot kell teljesíteniük az ajándékért. A Kézműves Műhelyben a kreativitásé a főszerep, festés, vágás, hajtogatás és hasonló aktivitásokkal. Ezen kívül mozi, szabadtéri játékok és más érdekes programok várják a gyerekeket.

A nagyszínpad programja:

10.00 Gabalyda Bábszínház: Csodakút
12.00 Miss Fashion Fever™ Barbie®
14.00 Gágogó koncert
15.00 Budai Babszem Táncegyüttes
16.30 Huzella Péter és a KOR-ZÁR Együttes
18.00 Hevesi Tamás koncert

A füvön:

11.00 Aprók tánca
11.30 Berbencés Vándorszín: A Szépen szóló pelikán
13.00 Pásztorjátékok

Budapest, 2005. február 18.

Kontaktok:

Göde Gabriella
Minimax
tel.: +36 (1) 489-4756
e-mail: gabi.gode@minimax.hu

Böszörményi Júlia
Mattel Toys Hungary
tel.: +36 (1) 270-0223
e-mail: julia.boszormenyi@mattel.com