Natália
-3 °C
8 °C

Képzelje el...

2003.07.21. 10:35
Képzelje el, milyen lehet reggel úgy ébredni, hogy élesen látja az ébresztőóra számlapját_ Képzelje el, hogy nem kell többet bajlódnia a szemüveggel, kontaktlencsével_
Képzelje el, hogy a hátsó sorból is jól látja a filmet a moziban_ A Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központ - az optikai látáskorrekció hazai meghonosítója és bevezetője - 1990 óta végzi a különböző beavatkozásokat, megnyugtató sikerrel, melyek segítségével visszanyerhetjük a szemüveg nélküli élet szabadságát.

Az excimer lézer néhány másodperces, fájdalommentes kezeléssel a szaruhártya felszínének elpárologtatásával állítja be a hibás fénytörést a megfelelő értékre. A sebkeletkezés nélküli beavatkozás biztonságáról számítógép-vezérlés gondoskodik. Az excimer lézeres kezelés a mínusz 1-től a mínusz 6-8 dioptriáig terjedő rövidlátás végleges megszüntetésére alkalmas.

Egy újabb lehetőség a LASIK eljárás, mely az excimer lézerrel kombinálva fejti ki hatását, akár mínusz 12 dioptriát is korrigálva. A biztonságos és fájdalommentes eljárás során - mely mindössze néhány percig tart - a lézerkezelés a szaruhártya "érzéketlen" belsejében zajlik, beállítva a fénytörést az ideális értékre. Mivel nincs szükség az újrahámosodásra, a páciensek legnagyobb örömére az eredmény akár aznap tapasztalható. Ez esetben tehát nemcsak a kezelés, de a gyógyulási szakasz is teljesen fájdalommentes, és igen rövid.

A legújabb - még kísérleti stádiumban lévő - eljárás az ún. femtosecundumos lézer, melyet a Focus Medicalban tesztelnek. Ez az eljárás új utakat nyithat a lézeres szemsebészetben, hogy a rászorulók a világ legfejlettebb eljárásait választhassák nap, mint nap.

Több mint húszezer sikeres beavatkozás tapasztalatával és világszínvonalú technikával várják a rövidlátással, távollátással, kancsalsággal és szürke hályoggal küzdőket egy olyan fájdalommentes vizsgálatra, ahol megállapítható, hogy milyen kezelés alkalmazható esetükben.

A nyár közeledtével úgy döntöttünk, hogy a diákok számára 20% kedvezményt biztosítunk az excimer lézeres kezelés árából. Tehát ha 2003. június 1. és szeptember 15. között felkeresi a Focus Medicalt és elvégezteti mindkét szemére a lézeres látáskorrekciót, több mint 35. 000 Ft-ot megtakaríthat a kezelés árából, ami annyit jelent, hogy 178. 000 Ft helyett csak 142. 400 Ft-ot kell fizetnie! A kedvezmény az excimer (PRK) és az LTK kezelésekre vonatkozik.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.