Jolán
0 °C
6 °C

Képzelje el...

2003.07.21. 10:35
Képzelje el, milyen lehet reggel úgy ébredni, hogy élesen látja az ébresztőóra számlapját_ Képzelje el, hogy nem kell többet bajlódnia a szemüveggel, kontaktlencsével_
Képzelje el, hogy a hátsó sorból is jól látja a filmet a moziban_ A Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központ - az optikai látáskorrekció hazai meghonosítója és bevezetője - 1990 óta végzi a különböző beavatkozásokat, megnyugtató sikerrel, melyek segítségével visszanyerhetjük a szemüveg nélküli élet szabadságát.

Az excimer lézer néhány másodperces, fájdalommentes kezeléssel a szaruhártya felszínének elpárologtatásával állítja be a hibás fénytörést a megfelelő értékre. A sebkeletkezés nélküli beavatkozás biztonságáról számítógép-vezérlés gondoskodik. Az excimer lézeres kezelés a mínusz 1-től a mínusz 6-8 dioptriáig terjedő rövidlátás végleges megszüntetésére alkalmas.

Egy újabb lehetőség a LASIK eljárás, mely az excimer lézerrel kombinálva fejti ki hatását, akár mínusz 12 dioptriát is korrigálva. A biztonságos és fájdalommentes eljárás során - mely mindössze néhány percig tart - a lézerkezelés a szaruhártya "érzéketlen" belsejében zajlik, beállítva a fénytörést az ideális értékre. Mivel nincs szükség az újrahámosodásra, a páciensek legnagyobb örömére az eredmény akár aznap tapasztalható. Ez esetben tehát nemcsak a kezelés, de a gyógyulási szakasz is teljesen fájdalommentes, és igen rövid.

A legújabb - még kísérleti stádiumban lévő - eljárás az ún. femtosecundumos lézer, melyet a Focus Medicalban tesztelnek. Ez az eljárás új utakat nyithat a lézeres szemsebészetben, hogy a rászorulók a világ legfejlettebb eljárásait választhassák nap, mint nap.

Több mint húszezer sikeres beavatkozás tapasztalatával és világszínvonalú technikával várják a rövidlátással, távollátással, kancsalsággal és szürke hályoggal küzdőket egy olyan fájdalommentes vizsgálatra, ahol megállapítható, hogy milyen kezelés alkalmazható esetükben.

A nyár közeledtével úgy döntöttünk, hogy a diákok számára 20% kedvezményt biztosítunk az excimer lézeres kezelés árából. Tehát ha 2003. június 1. és szeptember 15. között felkeresi a Focus Medicalt és elvégezteti mindkét szemére a lézeres látáskorrekciót, több mint 35. 000 Ft-ot megtakaríthat a kezelés árából, ami annyit jelent, hogy 178. 000 Ft helyett csak 142. 400 Ft-ot kell fizetnie! A kedvezmény az excimer (PRK) és az LTK kezelésekre vonatkozik.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft