Olivér
0 °C
4 °C

Elindult az ország legnagyobb számítástechnikai bolthálózata

2003.10.08. 08:11

Megint egy multi?

Nem, nem arról van szó, hogy megint egy amerikai vagy francia cég terjesztette ki birodalmát kis hazánkra, hanem az egyik magyar számítástechnikai disztribútor gondolta úgy, hogy viszonteladó partnerei közreműködésével létrehoz egy hálózatot, ahol az internet segítségével a végfelhasználók kiszolgálása a cél.

Mik is ezek az előnyök?

Az internet mindenki számára karnyújtásnyi közelségbe helyezi a több mint 80 partner által üzemeltetett bolthálózatot, és éjjel-nappal (24 órán át) rendelkezésre áll. A real-time (valósidejű) működés biztosítja a megrendelt termék raktárról történő azonnali szállítását naprakész áron. A végfelhasználó otthona kényelméből kiválaszthatja a közelében lévő partnert és még házhozszállítással is Budapesten egy, vidéken két munkanap múlva használatba veheti új számítógépét. A Gépboltban vásárolt termékek garanciájának érvényesítése az országos lefedettség jóvoltából biztosított. Ez a megoldás ötvözi a nagyáruházak előnyeit azok arctalansága nélkül, a személyes kapcsolattartás és a kényelmes ügyintézés varázsával. Ezzel el is érkeztünk a weboldal két fő funkciójához, melyek a különböző számítástechnikai jártassággal rendelkező felhasználókat célozzák meg. Ismerkedjen meg velünk>>

Gépvarázsló, a kezdő felhasználók legjobb barátja Gépvarázsló

Nem számít, hogy nem rendelkezik számítástechnikai ismeretekkel, elég, ha saját igényeit ismeri. Pár egyszerű kérdés megválaszolása után (Mire szeretné használni? Mennyi pénzt szán rá?) a Gépvarázsló egy szempillantás alatt garantáltan működő, a feladatnak leginkább megfelelő konfigurációt készít. Még vásárlási szándék nélkül is érdemes kipróbálni, mert több éves fejlesztés és jelentős szakmai tapasztalat eredménye.
Komplett számítógép varázsütésre>>

Gépösszerakó, a haladó felhasználók pótolhatatlan eszköze Gépösszerakó

Használatához elegendő annyi ismeret birtokában lenni, mi a különbség a processzor és az alaplap, a memória és a winchester között. A többiről a Gépösszerakó gondoskodik, segítségével alkatrészekből felépítve összeállíthatja az igényeinek leginkább megfelelő számítógépet. A kiválasztott alkatrészek kompatibilitásának vizsgálatát a Gépösszerakó végzi és figyelmeztet az esetleges hibákra.
Teljes szabadság haladóknak>>

Gépbolt, zavarba ejtően széles kínálat

Természetesen az alkatrészek külön is megvásárolhatóak, nem kötelező teljes konfigurációt létrehozni. A Gépbolton lehetőség nyílik az azonos kategóriákba tartozó termékek összehasonlítására is, mely a hasonló eszközök közötti választást könnyíti meg. Ami annál inkább értékes funkció, mert az üzemeltető nagykereskedő, a Juventus Team Kft lehetőségeinek köszönhetően átlagon felüli a kínálat. Jelen cikk írásakor 70 gyártó 700 féle terméke áll raktáron, összesen 42 termékkategóriában az alaplaptól a digitális fényképezőgépen át a vírusirtó programig. És mindez az interneten keresztül elérhető az ország egész területén.
Tapasztalja meg>>

Próbálja ki!

Ha munkahelyén, az iskolában, egy könyvtárban, vagy netcaféban a délelőtti órákban rendel, Budapesten még aznap, vidéken akár másnap átveheti az Ön által kiválasztott szakember által összeszerelt, és az Ön igényeinek legjobban megfelelő gépet. Vagy csak böngésszen a technikai információk között, tanulmányozza következő számítógépének képét, töltse le a legfrissebb drivereket meglévő számítógépéhez.
Aktuális akciós ajánlataink>>

Szeretettel várjuk!>>