Cecília
4 °C
12 °C

Költségcsökkentés: mennyibe kerül egy ötszázas?

2006.10.05. 14:11
Egyre komolyabb eltérések mutatkoznak a különféle szolgáltatók, díjcsomagok árai között. Ami persze a tájékozott ügyfeleknek kedvez - ezért is érdemes megismerni az 500 perces ajánlatot.

Az alapötlet jól ismert az élet minden területén, nálunk leggyakrabban az éttermekben találkozhatunk vele: az ember nem egyenként vásárolja meg az ebédjét, hanem menüben - így aztán kevesebbet fizet, mintha külön-külön vett volna meg minden fogást. Természetesen a vendéglő sem jár rosszul, hiszen biztos lehet benne, hogy a vendég nem csak egy desszertre ugrik be például - azaz optimális esetben minden fél jól jár a megoldással.

A T-Com is hasonlót "főzött ki" a kisvállalkozásokat megcélzó Grátisz 500 díjcsomaggal: 500 percnyi beszélgetést kapunk fix havidíjért, amit tetszés szerint - tehát akár csúcsidőben is - lebeszélhetünk, az ország bármely vezetékes irányába. A csomag havidíja nettó 5300 Ft, ami már akkor is megtérülhet, ha az ötszáz perces kvóta felét használjuk csak ki - függően persze attól, általában melyik napszakban és hová szoktunk telefonálni.

A csomag nem csak akkor éri meg, ha 500 percnél kevesebbet beszélünk havonta (ez munkanaponként kb. 25 percet jelent), ugyanis a 0 Ft-os beszélgetések után is alacsonyak a díjak, ráadásul kapcsolási díj sincs.

Októbertől ezen felül különböző opciókból is választhatunk, így akár tovább csökkenthetjük telefonálási költségeinket. A Grátisz Mobil opció lényege, hogy nettó 1500 Ft plusz havidíjért az első 50 percnyi mobil beszélgetésünk is 0 Ft-os percdíjon bonyolítható.

A többi opció azok számára lehet hasznos, akik külföldi partnereikkel telefonon tartják a kapcsolatot. A Grátisz Kisvilág opcióval havi nettó 1000 Ft-ért az első és második nemzetközi díjzónát hívhatjuk 50 percen át 0 Ft-os percdíjjal- ide tartozik Közép- és Nyugat-Európa jó része és Észak-Amerika. A havi 2000 Ft-ért elérhető Grátisz Hetedhét ország opció az első hét zónába irányuló beszélgetésekre kínál 50 perc 0 Ft-os percdíjat - mobil és vezetékes számok is. Az ezekbe az országokba irányuló beszélgetések percdíjai más csomagokkal meghaladhatják a 100 Ft-ot is, így szintén napi átlag egy perces beszélgetésnél már érdemes mérlegelni, hogy előfizessünk-e.

A mindenvivő Grátisz Nagyvilág opcióval akár észak-koreai, kongói vagy bissau-guineai ügyfeleinkkel is cseveghetünk - ha vannak ilyenek - itt nettó 5000 Ft-os havidíjért 50 percig 0 Ft-os percdíjjal beszélhetünk. A percdíj alapesetben akár 645 Ft is lehet, így - ha ügyfélkörünk elég egzotikus - itt lehet a legnagyobb a megtérülés.

A csomag akár 10 vonalra is megrendelhető, így a megfelelő opció kiválasztásával még többet takaríthat meg vállalkozása. Tippünk: keresse meg most!

A díjcsomag a T-Com weboldalán rendelhető meg - itt részletes ismertetőt és összehasonlító táblázatot is találnak.