Orsolya
7 °C
17 °C

Házimozi rendszer egy tv áráért!

2003.11.07. 10:16
November 7-9. között, a IV. Budapesti Házomozi és Hi-FI Show-n mutatkozik be először házimozi rendszereivel az üzleti szegmensben már jól ismert AVM Konferenciatechnika Kft. A cég termékpalettájával és áraival minden célcsoport igényeit igyekszik kielégíteni, a házimozitól az irodai alkalmazásokig.

#alt#A konferenciatechnika, a professzionális kivetítők forgalmazása terén már több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező és egyben a piac első három vezető cége közé tartozó AVM Konferenciatechnika Kft. új üzletágat nyitott, amelyen belül a nagyközönség számára kínálja professzionális házimozi-vetítőit, háttérvetítésű felületeit és egyéb házimozi-kellékeket. Az ajánlat különlegessége, hogy az elérhető árakat kombinálja a legmagasabb minőséget képviselő készülékekkel. A Cineline Basic csomagon belül - akár már egy nagyobb televíziókészülék áráért - beszerezhető egy projektor vetítőfelülettel. Somogyi Richard, az AVM ügyvezető igazgatója elmondta: "Négy különböző csomagot alakítottunk ki a házimozi-rendszerek kedvelőinek a legjobb minőségű, kifejezetten mozivetítésre készült termékekből. A Basic csomag elérhető áron beszerezhető, úgynevezett belépő modelleket tartalmaz. A Cineline Electric csomag egy motoros mozgatású vetítővászonból és egy hozzá illő, 16:9-es képformátumú projektorból áll. A Cineline Pro házimozi-szett egy A+K Electric Screen Deluxe típusú, motoros mozgatású vetítőfelületet és egy Sanyo PLV 70 nagyteljesítményű videóvetítőt tartalmaz, amelyek együttesen valódi moziélményt nyújtanak. Az ínyenceknek is kialakítottunk egy csomagot. Az Inwall palettáján egy elegáns, falba építhető háttérvetítésű felületet találhatunk, akár 3 méteres képátlóval, amelyhez szabadon választható videóvetítő és hangrendszer a kínálatunkból" Ez utóbbi ajánlat igazán kedvezményesnek mondható, hiszen az AVM termékpalettáján a legkiválóbb márkák - Sanyo, Epson, Sony, Hitachi, és AstroBeam - találhatóak. A cég egyébként az idei évtől a Sanyo vetítők hivatalos disztribútora.

Az AVM Konferenciatechnika először vesz részt a Házimozi és HI-FI Shown. Az érdeklődők a Budapest West End Hilton Hotel rendezvényszintjén, a 117-es szobában találkozhatnak a cég munkatársaival és az általuk kínált készülékekkel. Somogyi Richard hozzátette: "Várunk szeretettel minden érdeklődőt. Igyekeztük úgy kialakítani a kiállítás anyagát, hogy mindenki megtalálja az őt leginkább érdeklő készülékeket. Különleges kuriózumnak számít majd az InWall csomagban is kínált LUMIN REVOLUTION vetítőfelület, amelyet Magyarországon kizárólag nálunk lehet megvásárolni. A kiállításon azonban bárki tesztelheti egy "mozizás" erejéig a felület minőségét."

#alt#Az AVM Konferenciatechnika Kft a magyar vizuáltechnikai piac egyik domináns szereplője, mely 2000 márciusától látja el a német ANDERS+KERN GmbH. kizárólagos magyarországi képviseletét, valamint 2003 szeptemberétől a SANYO Fisher GmbH. hivatalos disztribútora. Termékeik két fő csoport, a konferenciatechnika és a házimozi alkalmazások köré rendezhetők. Az AVM ConferenceLine termékek között megtalálható minden előadáshoz, prezentációhoz, oktatáshoz szükséges eszköz, berendezés a számítógép/videovetítőktől az írásvetítőkön át egészen a filctollakig. A cég folyamatosan tájékoztatja ügyfeleit a technikai változásokról és a legfrissebb készülékekről az évente postázott Anders+Kern katalógussal, a tavaszi/őszi hírlevéllel, valamint a rendszeresen frissített honlappal.

Weboldal: www.avm.hu