Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Már Kecskeméten is a legjobb útitárs!

2004.07.09. 10:45
A Hertz Autókölcsönző megnyitotta Magyarországon immáron kilencedik irodáját Kecskeméten, a Dózsa György út 31 szám alatt. (Telefon: 76-328-398)

#alt#Több mint 150 országban mintegy 7000 irodájával a Hertz a világ legrégebbi és legnagyobb autókölcsönző vállalata. Magyarországon 1978 óta van jelen. A német többségi tulajdonú Mercur Rent a Car Kft. 1995 áprilisában alakult, mint a Hertz magyarországi franchise partnere. Azóta a cég már 600 gépkocsival rendelkező flottát tudhat magáénak, amelyben mindig a legújabb gépkocsi típusok jelennek meg, hiszen a hazai autókölcsönző iparban elsőként bevezetett féléves flottacsere program keretében a járműpark döntő része hat hónapos kora előtt értékesítésre kerül. Az idei év újdonságai között szerepel a Hertz flottájában a Peugeot 307 CC, a Peugeot Cabriolet Coupe úgynevezett négy személyes változata, valamint az új hét üléses Seat Alhambra 1,9 TDCI, valamint a hazai piacon történő bevezetéssel egy időben idén nyáron jelenik meg az új Opel Astra, a Peugeot valóban attraktív 407-es típusa és a megújult Volvo S40 is.

#alt#Az elmúlt két év célkitűzéseiben első helyre került a magyarországi irodahálózat bővítése. Az utóbbi egy éven belül a debreceni irodát követően a negyedik a sorban a székesfehérvári és a győri irodák után.

Természetesen minden Hertz iroda, mint mindenütt a világon, megfelel a Hertz-rendszer szigorú előírásainak, amely azt jelenti, hogy mindenütt azonosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, ettől eltérni minimális mértékben sem lehet.

#alt#Egyre több azon belföldi vállalkozások száma, amelyek számára az egyik legfontosabb szempont gépkocsiparkjának minősége és nem utolsósorban a flottaköltségek és a kihasználtság optimalizálása. Egyre többen ismerik fel azt a tényt, hogy miért lehet, jobb számára az autóbérlés az autó megvásárlása helyett. Autóbérlés során nem kell bajlódniuk a gépkocsik fenntartásának minden problémájával, esetleges üzembe helyezés, szervizelés, biztosítási ügyintézés, értékesítés, egyéb adminisztrációs problémák , stb. Ráadásul az autókölcsönzés díja költségként elszámolható és Áfa-ja visszaigényelhető. A költségtakarékosság lehetőségével élve, a minőségi igények alapján már több mint hatezer belföldi cég választotta szolgáltató partnerévé a Hertz-et. Ez természetesen, hiszen a legjobb útitárs.