Erzsébet
0 °C
7 °C

Több mint 60 díjjal jutalmazták az IPG termékeit a 2003-as pénzügyi év harmadik negyedévében

2003.08.22. 10:05
BUDAPEST, 2003. JÚNIUS 30. - A feltartóztathatatlanul fejlődő szervezeteket a minőség iránti töretlen elkötelezettség jellemzi. Az elismerések növekvő számának tanúsága szerint az IPG csapatának minőség, megbízhatóság, használati egyszerűség és ügyfél-elégedettség szempontjából egyaránt sikerült maga mögé utasítania a HP versenytársait. A 2003-as pénzügyi év harmadik negyedévében az IPG három működési régiójában több mint 60 presztízsértékű díjat nyert el az ágazat szaklapjaitól és szakmai szervezeteitől - világszerte és hazánkban is.

A Mac-kapcsolat

A szkennerek és nyomtatók szegmensében bevezetett ágazatvezető fejlesztések fő nyertesei a Mac-felhasználók voltak. Ennek nyomán a MacWorld a HP Color LaserJet 2500 nyomtatót részesítette elismerésben - mind a brit, mind pedig az amerikai kiadásban ez a modell nyerte el a lap "Editor's Choice" szerkesztői különdíját. A European MacProfiler a HP LaserJet 4300DTN képességeit értékelte különösen nagyra. A díjnyertes tintasugaras modellt kereső Mac-felhasználóknak értékes információ lehet, hogy a Mac Directory téli/tavaszi kiadása öt csillagból négyet ítélt oda a HP PSC2210 többfunkciós készülékének. A macdesign pedig - a HP nem kis örömére - a HP ScanJet 5500c-t nyilvánította a "legjobb asztali szkennernek".

Digitális fényképezőgépek

Minden elismerés megilleti az Európában és az USA-ban egyaránt számos díjjal jutalmazott HP Photosmart 850 fejlesztőit. A Computer Easy a harmadik helyre sorolta a modellt ötös toplistáján. A European PC Shopping két tekintélyes díjat is odaítélt a 850-esnek, amely a német Colorfoto szakembereitől is magas pontszámot kapott.

Szkennerek

A HP szkennerei nagyszerű negyedévet zártak. A HP Scanjet 3500/3530 Belgiumban nyert értékes díjakat, a HP Scanjet 5500c pedig megszerezte a Photo Marketing Association (PMA) legjobb képolvasónak járó "Top Image Scanner" címét. Az amerikai Government Computer News a Scanjet 8290 szkennert nyilvánította a 2003. év legjobb új technológiájának.

Nyomtatók

Az új HP Photosmart nyomtatók is egyre gyakrabban tűnnek fel az élmezőnyben. A CNET szerkesztői főként a HP Photosmart 230 képességeit értékelték nagyra és egyéb díjak mellett ennek a modellnek ítélték oda lapjuk "Editors Best Printer" szerkesztői díját. A HP Photosmart 7350 négycsillagos minősítést szerzett a Techedge ötös skáláján.

A többfunkciós (AIO) modellek közül a HP Officejet 6110 volt a legsikeresebb. Ez a modell a PC World-Belgium "Best Buy" és a Best Buys for Business "Editor's Choice" díjának birtokosa. A HP OfficeJet D145 elnyerte a CNET Asia nagy presztízsű "Editor's Choice" szerkesztői különdíját.

A németországi PC Magazine a HP Business Inkjet 3000 nyomtatót nyilvánította az év legjobb termékének. A HP LaserJet 3300mfp a CNET magazin "Editor's Top Printer" szerkesztői díjának nyertese. A PC Magazine a HP LaserJet 4100DTN nyomtatót jutalmazta az oly sokak által áhított "Editors Choice" díjjal.

A HP termékei a magyar sajtóban is komoly sikereket értek el. A Photosmart 850 hazánkban is kivívta a szakértők elismerését: a Magyar PC Magazin a 100 és 200 ezer forint közötti árú digitális fényképezőgépek tesztjében külön kiemelte, hogy kategóriájában egyedül ez a modell rendelkezik nyolcszoros zoom objektívvel. A hazai Chip Magazin júliusi számában a bruttó ötvenezer forint alatti áron kapható színes tintasugaras nyomtatók tesztjében a HP Deskjet 3820 és a HP Deskjet 5550 is jól szerepeltek, a HP DeskJet 3420 pedig elnyerte a "Legjobb vétel" címet. A Chip egy másik írásában a HP Color LaserJet 1500L színes lézernyomtatót méltatta. A HP Photosmart 7550 pedig a Fotóvideó Magazin szerint kiérdemelte a 2003-as év legjobb fotónyomtatója címet.

A feltartóztathatatlanul fejlődő IPG díjnyertes termékeinek listája az innováció új hullámát képviselő Big Bang stratégia, és a fokozott ügyfélközpontúság sikerét jelzi.

A HP Képalkotási és Nyomtatási divíziójáról

A HP Képalkotási és Nyomtatási Rendszerek (IPG) divíziója az otthoni és vállalati használatra szánt lézer- és tintasugaras, nagy formátumú, valamint különleges iparági nyomtatórendszerek, a képalkotási és -beviteli eszközök (digitális fényképezőgépek, szkennerek, projektorok) vezető nemzetközi szállítója. Jól ismert, közkedvelt termékeivel a magyar piacon is előkelő pozíciót vívott ki, a képalkotási és nyomtatási rendszerek legtöbb szegmensében világviszonylatban és hazánkban is piacvezető. Az IPG divízióról és megoldásairól további információkat a http://www.hp.hu/ipg/, illetve a http://www.hp.com/ címeken olvashat.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft