Orsolya
7 °C
17 °C

Utazás online? Hurrá! Nyaralunk! Pont hu.

2004.05.12. 09:58
Kapcsolódó cikkek (1)

Az álmosító téli időszakot verőfényes napsütés váltotta fel, a munkahelyen ülve mégis távolinak tűnik a tavasz. Gondolatban már Krétán fekszik a tengerparton vagy az Eiffel torony lábánál bámészkodik? Elutazna, de a munkás hétköznapok miatt képtelen időt szakítani arra, hogy a leginkább kedvező ajánlatra vadászva legalább tíz-húsz utazási irodát látogasson végig?

Nyugodtan felejtse el a fáradtságos iroda-körutat és a jegyzetelést, hogy hol olcsóbb és miért. Kényelmesen, percek alatt elintézheti utazását az interneten a Hurra-nyaralunk.hu portálon keresztül, amely közel negyven utazási iroda ajánlatát összegzi. A hazai kis falvak panzióinak kínálatától kezdve, a gyógyüdüléseken és tengerparti pihenő-programokon át, akár egy kenyai szafariig bármilyen nyaralást lefoglalhat otthonról vagy a munkahelyéről pár kattintással.

A Hurra-nyaralunk.hu adatbázisában húszezer lehetőség között több módszerrel is kereshet, attól függően, hogy milyen utazást tervez. Áttekintheti a last minute-ajánlatokat, választhat földrészenként és országonként, kereshet aszerint, hogy hajóútra vágyik, vagy inkább a levegőben utazna szívesen, és foglalhat az indulás tervezett időpontja szerint is.

A Hurra-nyaralunk.hu egyedülálló szolgáltatásai segítségével az utazástervezés teljes fázisát elintézheti a számítógép előtt ülve. Ha ideje nem engedi, nem szükséges ellátogatnia az irodába, utazási tanácsadóink emailen és telefonon keresztül is rendelkezésére állnak, személyes tapasztalataikkal segítve a nagy döntés meghozatalát.

Iratkozzon fel a Hurra-nyaralunk ingyenes hírlevelére, hogy minél hamarabb értesüljön legfrissebb akciós és last minute ajánlatainkról!

Utazás online? Hurrá! Nyaralunk! Pont hu.