Emma
5 °C
8 °C

Devizahitel 0 forintos törlesztőrészlettel

2006.05.15. 09:59
Az Inter-Európa Bank elindította új devizahitelét, amely a költözéskor előforduló átmeneti finanszírozási problémákra ad megoldást, ráadásul havi törlesztőrészletek nélkül!

Az Inter-Európa Bank szabadfelhasználású és lakáscélú devizahitelek egész sorát kínálja lakossági ügyfeleinek, legyen az euró vagy svájci frank alapú személyi kölcsön, lakáshitel vagy éppen fészekrakó hitel (THM:5,33%-tól). Sőt, Bankunk most a folyósítási jutalékot is elengedi a 2006. június 15-ig teljes körűen benyújtott jelzáloghitel-kérelmek esetén.

A lakáshitelek közül kiemelkedik a Magyarországon jelenleg egyedülálló Költözési lakáshitel, amivel álmai otthonát úgy tudja ügyfelünk megvásárolni, hogy még két éve marad meglévő lakása értékesítésére, illetve a jelenlegi otthonából való átköltözésre. A Költözési lakáshitel után havi törlesztőrészletet nem kell fizetni! A Költözési lakáshitelt a lakásukat lecserélő, használt vagy új lakást vásárló, illetve új lakást építő ügyfeleknek ajánljuk.

A Költözési lakáshitel esetében a bank az eladásra szánt lakást vonja be elsődlegesen fedezetként. A hitel maximum két évre áthidaló jellegű segítséget nyújt, ezen időszak alatt kell a meglévő lakást értékesíteni, és az eladási árból kell a hitelt és járulékait visszafizetni. Eközben a megvásárolni, felépíteni kívánt lakásra a hagyományos módon tud az ügyfél lakáshitelt felvenni, így a két hitel segítségével akár önerő nélkül is hozzájuthat álmai lakásához.

A Költözési lakáshitel természetesen önállóan, a hagyományos lakáshitelek nélkül is igénybe vehető, és euróban, svájci frankban valamint forintban is felvehető.

A Költözési lakáshitel előnyei:

  • 0 Ft-os törlesztőrészlet akár 2 éven keresztül, a hitelt az értékesítésre kerülő ingatlan eladási árából kell visszafizetni.
  • Akár 0%-os önerővel is lépni tud az ügyfél: a megvásárolni kívánt lakáshoz szükséges foglalót, vagy új építésű lakás esetén az első részteljesítéseket ebből tudja fedezni.
  • A Költözési lakáshitel kedvezményes, jelenleg akciós kamatkondíciókkal és folyósítási díj nélkül igényelhető. THM: 5,33%-12,40%. Az akció 2006. június 15-ig érvényes.

További információkat az érdeklődők az Inter-Európa Bank honlapján olvashatnak, vagy hívhatják az IEB24 Telecenter 06-40-37-33-33-as telefonszámát.