Emma
5 °C
8 °C

iPod nanót ajándékba?

2005.12.09. 10:45
Most igazán jól járnak az Adobe felhasználók: aki él ezzel az egyedülálló lehetőséggel, egy felsőkategóriás audiolejátszót kap a karácsonyfa alá.
#alt#

Zenét hallgatni mindannyiunk szeret - nem véletlen, hogy a hordozható mp3 lejátszók rövid idő alatt annyira népszerűek lettek. Ezek között különösen magas színvonalat képviselnek az Apple iPod zenélő masinái. Ennek pedig nem csupán a patinás gyártói név az oka: a pehelysúlyban induló versenyző mind megjelenésében, mind könnyű kezelhetőségében, és minőségében is a legfelső kategóriát képviseli.

Természetesen a minőségért mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, hiszen a közelmúltban megjelent iPod nano 2 GB-os változatának bolti ára mintegy 60.000,- Forint.

Azonban van egy jó hírünk: akik az Ugye CsíiPod? akció keretében karácsonyig megrendelik az Adobe Creative Suite vagy az Adobe Video Collection professzionális szoftvercsomagokat, azok ajándékba kapnak egy iPod nano (2GB) típusú audiolejátszót.

#alt#

Részletes leírás a szoftvercsomagokról:
http://www.szoftver.hu/creativesuite
http://www.szoftver.hu/videocollection
Részletes leírás az iPodról: Apple

Az akció 2005. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart, és kizárólag az Adobe hivatalos magyarországi viszonteladói hálózatán keresztül érvényes.

Bővebb információt az akcióról ezen az oldalon találhatunk.