Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Építkezik - Felújít - Figyeljen

2008.03.28. 14:56

 

Független társ a felújításban, építkezésben!

Ki az, aki ne vágyna gyönyörű házra, kertre vagy lakásra?

Ki az, aki az álmai otthonát készen meg tudja venni?

Ki az, aki nem fél az építkezéstől, felújítástól?

Ki az, akinek ebben több éves tapasztalata van és megvezethetetlen?

Ki az, aki mindenre tudja a választ, a legjobb megoldást, legyen szó hitelről, tégláról, szigetelésről, bútorról, kertről?

Az építkezés, felújítás meglepően nagy terhet jelent a legtöbb ember számára hazánkban. Nem csak a pénztárcánkat, vagyonunkat terheli meg, hanem családi békénket, szabadidőnket, baráti kapcsolatainkat és a karrierünket is veszélyezteti.

Egyedülálló megoldással jelentkezett a KEK Card. Évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, független szakértők segítenek mindenkinek.  A KEK Card rendszere nem csak magánembereknek nyújt megoldásokat, hanem közös képviseleteknek, lakásszövetkezeteknek, vállalkozásoknak, vállalatoknak, beruházóknak és építési vállalkozóknak is!

A KEK Card az általa kibocsátott ingyenes kártyával, a kedvezményes vásárlás mellett, folyamatos és ingyenes tanácsadással, adatgyűjtéssel, rendszerezéssel, szervezéssel és koordinálással segíti a kártyafelhasználók építkezését, felújítását, lakberendezését.

Ezen kívül szolgáltatások sorát veheti igénybe, mint például az árellenőrzés, termékkeresés, árajánlat- project ár kérés, folyamatok lebonyolítása, generál kivitelezés, stb...

A KEK Card használata rendkívül egyszerű! Annak, aki szeretné lakását, házát, kertjét kialakítani, megszépíteni úgy, hogy a minőség mellett a lehető legolcsóbban jusson hozzá a szükséges anyagokhoz és a szolgáltatásokhoz is, nincs más dolga, mint igényelni egy ingyenes KEK kártyát, Ezután vásárláskor fel kell mutatni, és máris azonnali kedvezményben részesül, elfogadóhelytől függően akár 35%-ot is engednek az árból. Budapesten és agglomerációjában, jelenleg több mint 200 helyen használhatja a kártyát. A KEK Card minden lehetséges elfogadóhelyét egy minősítési rendszernek veti alá, és csak azokkal köt szerződést, akik ennek megfelelnek.  A KEK kártyával a minőség mellett mindenhez a legjobb ár/érték alapján juthat hozzá, amire az építkezés legelső fázisától kezdve, az ingatlan felszerelésén át a berendezési tárgyakig csak szüksége lehet. Például: építőanyagok, gépészeti termékek, csempék és szaniterek, parketták, konyhagépek, bútorok, világítótestek, függönyök, lakberendezési tárgyak, jacuzzi, térkövek, korlátok, kerti termékek stb., továbbá az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások és beépítések is olcsóbbak.

Építtetőknek, lakásfelújítóknak az egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk az árellenőrzés. A piacot erős túlkínálat jellemzi, ami szinte átláthatatlanná és összehasonlíthatatlanná teszi a szolgáltatások, termékek árait, minőségét.

Amennyiben Ön elküldi az adott kereskedőtől, szolgáltatótól kapott ajánlatát, azt a KEK Card csapata beáraztatja partnereivel. Független szakértőként elemezi és összehasonlítja a szükséges termékek, szolgáltatások minőségét, árait, garanciális hátterét. Így segít a legjobb döntést meghozni, ezzel is hozzájárulva, hogy a tökéletes megoldást kapja a legjobb áron!

Példa erre a szolgáltatásukra: Téglát és cserepet szeretne vásárolni. Elmegy egy tüzép telepre és kér egy ajánlatot tégla és a cserép megvásárlására. Amennyiben szeretne pénz megtakarítani vagy meggyőződni arról, hogy a minőséget figyelembe véve a legjobb terméket választotta esetleg a legjobb áron, akkor nincs más dolga, mint felkeresni a KEK Card csapatát e-mailben vagy telefonon. Az igények és termékek egyeztetése után, egy-két nap múlva megkapja a KEK Card rendszere által elérhető legjobb árat. Ezután nincs más dolga, mint igénybe venni ezt a lehetőséget.

A legfontosabb, hogy a kártyatulajdonos építkezése, felújítása vagy lakásberendezése teljes megelégedésével valósuljon meg. Építkezésével, felújításával, lakberendezési tárgyak vásárlásával kapcsolatban, bármilyen jellegű kérdése merül fel, keresse bizalommal a KEK Card csapatát! Munkatársaik szakértelműkkel, komplett megoldásokkal, hitelekkel és még sok ingyenes szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére.

További információk, illetve kártyarendelés:

Iroda: 1138 Budapest, Viza utca 7.

Ügyfélfogadási idő: munkanapokon 8-13 óra között

Telefon: 06 1 788-0142 vagy 06 30 535-0598

Fax: 06 1 788-0142

E-mail: info@kekcard.hu

Weboldal: http://www.kekcard.hu/