Hedvig
9 °C
24 °C

Hiteltől a kivitelezésig - egy helyen

2008.05.06. 11:52

Segítségünkkel átláthatja a hitelügyintézést folyamatát, kiválasztjuk a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, Önnek már csak a szerződést kell aláírnia a bankkal. Legyen szó új ház építéséről, nyílászárók cseréjéről, burkolásról, villanyszerelésről - nem kell az egyes részmunkafolyamatokért más cégeket megbíznia. Elképzeléseinek megvalósításában egy kiváló, szakmailag magasan képzett mérnökgárda segíti.

HITELÜGYINTÉZÉS INGYENESEN

A KEK Card által közvetített számos hiteltermék közül választhat.

Több mint 20 - országos szintű lefedettségüknek köszönhetően bárhol elérhető - banki és pénzintézeti partnerünkön keresztül biztosítjuk lakáshitel, szabad felhasználású záloghitel, személyi hitel, hitelkiváltás valamint hitelkártya igénylés lehetőségét.

Az érdeklődők által feltett minden kérdésre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni, a hozzánk eljutatott megkeresésekre mielőbb megtalálni a megfelelő bank, illetve pénzintézet által kínált hitelkonstrukciót.

Nemcsak a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában segítünk, de rengeteg időt is megspórolunk Önnek. Vége az idegőrlő sorbanállásnak, nem kell szabadidejét a bankok kínálta lehetőségek összehasonlításával töltenie.

Kollégáink a hitelekkel, hitelfelvétellel kapcsolatosan számos olyan hasznos információ birtokában vannak, melyekkel nem árt tisztában lennie azoknak, akik bármilyen hitel felvétele előtt állnak. Bízza ránk, és mi megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb hitelkonstrukciót. Célunk, hogy minden érdeklődő ingatlan építési, felújítási és vásárlási problémáját megoldjuk.

GENERÁLKIVITELEZÉS FELSŐFOKON

A kivitelező, generálkivitelező személyének megválasztása az építkezés, lakásfelújítás során fontos szempont. Ő az, aki az építkezés minden egyes szakaszában alkotóan együttműködik Önnel, igényeihez teljes mértékben alkalmazkodik. Az egyes munkaütemek átadási határidejét, a fizetés ütemezését, az épületben felhasznált anyagok műszaki tartalmát érdemes tehát olyan mérnökcsapatra bízni, aki a kivitelezők személyét illetően garantálja a megfelelő hozzáértést, minőségi anyagok beépítését.

A KEK Card segítségével minőségi generálkivitelezők, kivitelezők közül választhat a saját igényeinek, elképzeléseink megfelelően.

Akár még az építkezés vagy felújítás megkezdése előtt kamatoztathatja kivitelezőink szakmai tapasztalatát - és mindez nem kerül Önnek semmibe. A megkeresése beérkezését követően akár személyes konzultációra is lehetőség van, igény szerint partnereink az építkezés vagy felújítás helyszínén szolgálnak mérnöki iránymutatással.


Miért bízza ránk a munkát?

Szakmai hátterünk garancia arra, hogy megrendelőink számára a kivitelezés teljes folyamatához partnereink által megfelelő szakmaiságot biztosítsunk.

A generálkivitelezés magába foglalja az építőipar számtalan összetevőjét - koordinálja az építés vagy a felújítás munkafolyamatait, levéve a megbízó válláról a terhet.  Az építtetőnek csupán velünk kell kapcsolatot tartania, nem kell ismernie a különböző munkafolyamatokat, sőt még különféle szakemberek után sem kell rohangálnia. Biztos lehet abban, hogy hozzáértő mérnökcsapat dolgozik a minőségi kivitelezés megvalósításán.

Építkezésük, felújításuk alkalmával egy szakmailag hozzáértő mérnökgárda rengeteg időt, energiát és pénzt takarít meg, valamint számtalan bosszúságtól kíméli meg Önöket.

(Ha az építkezést, felújítást az elkövetkező egy-két hónapon belül indítja vegye igénybe a mi szolgáltatásunkat - teljesen ingyen, kötelezettség nélkül.)

Amennyiben kérdése lenne, keressen meg minket!

Amennyiben kérdése lenne, keressen meg minket! Hitelügyintézéssel kapcsolatban a 06 30 535-0599-es illetve a barbara.varga@kekcard.hu; generálkivitelezés esetén a 06 30 535-0598-as telefonszámon illetve a sidi.ps@kekcard.hu e-mail címen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

További információ illetve elérhetőség:

Iroda: 1138 Budapest, Viza utca 7.

Telefon: 06 1 788-0142

Fax: 06 1 788-0142

E-mail: info@kekcard.hu

Weboldal: http://www.kekcard.hu/