Cecília
4 °C
12 °C

2008.05.09. 13:54
 

Nem ígérjük, hogy partnereinknél a piacon található legalacsonyabb áron vásárolhatsz, viszont az általuk kínált termékek és szolgáltatások adott minőségi kategóriában a legjobb ár/érték arányt képviselik. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, olcsó húsnak gyakran híg a leve - ezért ne válaszd az olcsóságot. Válassz minket!

Velünk már az alapoktól kezdve biztos lehetsz abban, lakásod minőségi alapanyagokból épül fel, és minőségi lakberendezési tárgyak tulajdonosává válsz. Számos partnerünk áll rendelkezésedre - KEK kártyatulajdonosoknak egyedi kedvezményt biztosítva -, kiknek termékeivel, szolgáltatásaival lakásodat, életteredet még lakhatóbbá, színesebbé, egyedibbé tudod varázsolni.

Az építőipari árak útvesztőjében könnyű eltévedni. Olcsóbb termék mindig van, az árat a minőség rovására tudják alacsonyan tartani. Ha nem veled, ismeretségi körödben biztos előfordult már , olyan műanyag nyílászárót (például ajtót) vásároltak, melyből az előállítás során kihagyták a merevítést. Az ilyen termékek valóban olcsóbbak, viszont néhány év múlva biztos lehet az ember benne, le kell cserélni. Sajnos, sokan esnek abba a hiába, hogy újra rosszul választanak. Te ne állj be a sorba. Ha a minőséget választod, hosszú távra tervezhetsz.

A KEK Card rendszere biztosíték arra, hogy minőségi terméket vagy szolgáltatást vásárolsz. Nem a piacon található legolcsóbbat, hanem a legjobb ár/érték arány szerint.

Hogyan?

A KEK kártyához ingyen jutsz hozzá. Nincs regisztrációs vagy éves díja. Annyiszor használod, ahányszor szükséged van rá. Kártyatulajdonosként kihasználhatod a többi, cégünk által nyújtott ingyenes szolgáltatást.

Miben segítünk még?

Időt spórolunk neked. Oszd meg velünk elképzeléseidet - hitelügyintézésben, kivitelezésben, szakmai tanácsadásban, árösszehasonlításban ­-, ingyenes szolgáltatásainkkal segítünk megtalálni a számodra optimális megoldást.

Dönts jól, válaszd a minőséget - tőlünk maximális segítséget kapsz az építkezés, lakásfelújítás minden fázisában!

Kártyaigényedet weboldalunkon tudod jelezni.

További információk illetve kártyaigénylés:

Iroda: 1138 Budapest, Viza utca 7.

Ügyfélfogadási idő: munkanapokon 8-13 óra között

Telefon: 06 1 788-0142 vagy 06 30 535-0598

Fax: 06 1 788-0142

E-mail: info@kekcard.hu

Weboldal: http://www.kekcard.hu/