Orsolya
7 °C
19 °C

Generálkivitelezés felsőfokon

2008.05.20. 13:47

Minden építkezést, felújítást hosszas tervezgetés, utánajárás előz meg, ami anyagilag és mentálisan is rendkívül megterhelő. Az emberek többsége mégis úgy gondolja, hogy egy kivitelezést bonyolító cég megbízása többe kerül, mintha saját maga vinné végig a folyamatokat. Számos esetben kiderült - egy olcsóbbnak tűnő megoldás vagy ajánlat a végén sokkal többe került, mintha a minőség szem előtt tartásával a kezdetektől szakemberre bíztuk volna az építkezés vagy felújítás folyamatát. Jó és olcsóbb ötleteket mindig vannak, ám a magasabb minőség hosszú távon nem jelent magasabb ráfordítást.

Bármikor kerülhet olyan helyzetbe, mikor a végleges döntéshez segítségre lenne szüksége, de nem tudja, kihez forduljon.

Mielőtt rosszul döntene - forduljon hozzánk. A KEK Card segít eligazodni Önnek az építőipari szektor útvesztőiben.

Mérnökcsapatunk kiválóan képzett szakemberei az építkezés minden egyes szakaszában tevékenyen együttműködnek Önnel, igényeihez teljes mértékben alkalmazkodnak. Szakmai hozzáértéssel leszervezzük a különböző munkafolyamatokat, ellenőrizzünk az elvégzett munkálatok minden egyes fázisát és szakmai tanácsadásunkkal segítünk a legjobb döntés meghozatalában. Önnek nincs más dolga, mint igényeinek és elképzeléseinek megfelelően választania. Az általunk bonyolított munkákra szerződéses garanciát vállalunk.

További képekért kattintson!

Független szakértőként megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert mindenre ­- kezdve az egyes szakipari munkáktól (pl.: kőműves, épületgépészet, villanyszerelés, asztalos munkák, kertészet, stb.) akár a komplett kivitelezésig (pl.: komplett felújítás, családi ház építése, stb.). Az építkezőknek és lakásfelújítóknak létrehozott kedvezményes vásárlásra jogosító KEK kártya segítségével, pedig célirányosan tud vásárolni beépítésre kerülő minőségi termékek közül. (Pl.: építőanyagok, gépészeti-villanyszerelési termékek, csempék és szaniterek, parketták, konyhagépek, bútorok, világítótestek, függönyök, lakberendezési tárgyak, jacuzzi, térkövek, korlátok, kerti termékek stb.)

A megrendelővel történő egyeztetés és személyes kapcsolattartás is garancia arra, hogy az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően valósul meg építkezése. Tapasztalataink szerint ügyfeleinket sok álmatlan éjszakától kíméljük meg, miközben rengeteg időt, energiát és pénzt takarítunk meg nekik.

További információért illetve személyes időpont egyeztetéséért hívja a 06-30-535-0598-as telefonszámot, vagy írjon a sidi.ps@kekcard.hu e-mail címre.