Olivér
1 °C
5 °C

Európa, jövünk!

2006.10.24. 11:29

A történet úgy kezdődött, hogy a Kia elhatározta: a kontinensen már megannyi sikeres modellje után, történetében először egy teljesen európai autót alkot. Olyat, amit európaiak készítenek európaiaknak, európai igények szerint. A döntést tett követte, felállt a csapat. És ez az a pont, ahol a történet egyre érdekesebbé válik. Az új autó tervezője ugyanis magyar! Kovács Miklós, európai hírű sikeres formatervező, aki már más piacvezető márkáknál is bizonyított, az új autónál szabad kezet kapott, hogy tehetségét, kreativitását megvalósítsa. A sikeres és innovatív csapatmunka eredménye a Kia cee'd, a forradalmian új autó, amely új fejezetet ír az európai C-szegmens kategóriájában. A cee'd formájában a leghaladóbb európai trendekhez igazodik, mégis képes figyelemfelkeltő, formabontó lenni. Egész külseje erőt, dinamizmust sugároz. Ugyanez jellemző a teljesítményre is: bár alapjában egy családi autó, vezetése mégis a sportosság lendületes élményét nyújtja.


Az új autó tervezője: Kovács Miklós
Az ötajtós cee'd talán legfontosabb jellemzője, hogy maximálisan a vásárló, az "európai vásárló" igényeihez igazították. Húszféle változat, ötféle motor, háromféle felszereltség, hétféle kárpitozás, tizenkét szín - ilyen széles választékban mindenki megtalálja a saját ízlésének, stílusának és személyiségének legmegfelelőbb autót. A bőséges választék különleges felszereltséget is ígér: kategóriájában kiemelkedő kényelemmel és biztonsággal kápráztatja el tulajdonosát.

Mindezek tükrében érthető az a bátor vállalkozás, amely az európai piacon egyedülállónak számít. A Kia ugyanis nagyon magasra tette a mércét: a cee'd 7 év, illetve 150 000 kilométer garanciát kínál a tulajdonosának! Ilyen rekordra csak az vállalkozhat, aki tökéletesen biztos autója egyedülálló minőségében. A Kia biztos ebben, hiszen csúcsminőséget alkotott.

Mivel a vállalat célja, hogy a "meglepetés erejével" bizonyítson, a cee'd esetében a meglepetések egész sorozatával kápráztatja el a vásárlóit: magyar formatervező, európai design, világraszóló minőség, és 7 év garancia. Mindezek külön-külön is nagy értéket képviselnek a hazai C-szegmens komoly versenyében, de így együtt már valóban elmondható: a cee'd új fejezetet nyit az európai autópiac történetében. Az idei Párizsi Autószalon már bizonyította: a cee'd a legjelentősebb, és talán a legkritikusabb fórumon is képes sikert aratni, felkelteni a szakértők figyelmét.


Még több kép...
A cee'd története még csak most kezdődik, de minden jel arra utal, hogy ez sikersztori lesz. A Kia cee'd, akárcsak magyar alkotója, "sikerre íteltetett". Most már valóban a vásárlókon a sor!

Legyen Ön is részese Kia cee'd sikertörténetének!
Regisztráljon most a www.ceed.hu weboldalon, és nyerjen egy egyhetes tesztvezetést!
Ragadja meg az alkalmat, és az elsők között vezetheti az új Kia cee'd-et!